S-a aflat! Câţi bani câştiga fostul antrenor al Simonei Halep. Motivul pentru care au renunțat la colaborare

0
135

Darren Cahill şi Simona Halep colaborează din 2015, însă parteneriatul full-time a fost semnat la începutul anului 2018.

Australianul era plătit excelent de sportiva noastră. Mai precis, el câştiga un milion de euro pe an, plus procente din câştigurile româncei. 

Darren Cahill a reuşit să o ducă pe Simona Halep pe primul loc WTA. În plus, Simona Halep a reuşit, în premieră, sub îndrumarea lui Cahill, că cucerească un titlu de Grand Slam, anul acesta, la Roland Garros.

Christopher Clarey, unul dintre specialiştii New York Times în tenis afirmă că Darren vrea să aibă un rol important în cariera fiului său. Benjamin, în vârstă de 18 ani, urmează să treacă la tenisul de colegiu, în Statele Unite ale Americii.

Cahill confirmă în mare măsură afirmaţia. În mesajul postat pe Instagram precizează: „Copiii mei trec printr-o etapă importantă a vieţii, ultimul an de liceu. Urmează pregătirile pentru colegiu„.

Conform altor informaţii, Cahill s-a oferit să o ajute pe Simona în găsirea altui antrenor, propunându-i-l pe olandezul Sven Groeneveld. Darren şi Groeneveld au lucrat în cadrul programului Adidas de dezvoltare a carierei jucătoarelor, incheiat la finalul anului 2015.  

Belgianul Wim Fissette, angajat în februarie 2014, a dus-o pe Halep în finala de la Roland Garros, în semifinala de la Wimbledon, dar şi în ultimul act al Turneului Campioanelor de la Singapore.

La sfârşitul anului 2014, pe care l-a terminat pe locul 3 WTA, Simona a anunţat că se desparte de Wim şi porneşte la drum alături de Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt.

În februarie 2015 a mai rămas un singur antrenor în staff-ul româncei, Victor Ioniţă.

În 2017, Simona a colaborat cu Daniel Dobre (2017) şi Andrei Pavel (2017), scrie Libertatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here