Anabell Olimpia Măntoiu, fostul secretar al Ploieștiului, declarată incompatibilă de ANI

0
81

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a cinci funcționari publici, printre care și Anabell Olimpia Măntoiu, fost secretar al municipiului Ploiești.

„În perioada 31 mai 2017 – 02 aprilie 2018 a deținut simultan calitatea de funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești și pe cea de membru în consiliul de administrație în cadrul S.C. Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. 2, lit. c) din Legea nr. 161/2003”, a precizat Agenția Națională de Integritate.

Potrivit comunicatului de presă al ANI, „persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”.

Numele Anabell Olimpia Măntoiu a fost în centrul atenției după ce a câștigat un proces prin care a contestat decizia de detașare de la Primăria Ploiești la ASSC.

SURSA

 

Articolul Anabell Olimpia Măntoiu, fostul secretar al Ploieștiului, declarată incompatibilă de ANI apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here