EXCLUSIV/SOBOLANII PARASESC CORABIA DNA-ST PLOIESTI/FINA LUI ONEA, Giuela Deaconu, SE CERE LA PENSIE

0
81

Dupa ce au paradit zeci de oameni nevinovati, pe probe falsificate si martori mincinosi, alaturi de Negulescu Mircea si Onea Lucian, fina lui Onea si mana dreapta a procurorului „PORTOCALA”, Giuela Deaconu impreuna cu alta colega paraditoare, Cerasela Raileanu si-au depus urgent dosarul de pensionare (vinerea trecuta) si se asteapta doar avizul CSM.

In contextul extinderii urmaririi penale a faptelor savarsite de Onea Lucian si Negulescu Mircea de catre procuroarea Adina Florea din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, cele doua procuroare de la DNA –ST Ploiesti au intrat in “vrie” si si-au facut planul ca macar sa ramana cu pensia.

Reamintim ca, Giuela Deaconu a incercat sa claseze o plangere a ziarului Incisiv de Prahova cu un motiv de cartea recordurilor, sa nu zicem de cascadorii rasului: ordonanta de clasare pe o posibila viitoare ordonanta data de Guvernul Romaniei, motiv pentru care Incisiv de Prahova a intocmit pe numele paraditoarei o plangere penala si o sesizare la CSM.

Surse din anturajul sau ne-au precizat ca, brusc, Giuela Deaconu devenise foarte credincioasa si de sase luni de zile se ducea sa se roage aproape zilnic la o biserica din centru, din spatele Hotelului Prahova.

Noi ne rugam ca justitia sa isi faca datoria si procurorii si judecatorii care au infaptuit actul de justitie cu rea-credinta, SA PLATEASCA! (Paul D.).

Articolul EXCLUSIV/SOBOLANII PARASESC CORABIA DNA-ST PLOIESTI/FINA LUI ONEA, Giuela Deaconu, SE CERE LA PENSIE apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here