Brigitte Sfăt spune tot! Adevărul despre datoriile cu care a rămas în urma divorțului de Ilie Năstase.

0
79

S-a zvonit că Brigitte ar fi copleşită de datorii, însă, adevărul este altul.

„Eu am investit în castel, vreo 600 de mii de euro, din care am recuperat, restul sunt datorii ce sunt declarate, dar datoriile sunt declarate. Creditare firmă. Eu am creditat firma, eu îmi plătesc furnizorii la zi, nu am de ce să am datorii. Nu am de ce să am datorii. Proprietăţi imobiliare de peste un milion jumătate de euro, pe lângă trei firme. Deci am proprietăţi pe numele meu, personal, de peste un milion jumătate. În momentul în care primul meu soţ a murit mi-a lăsat foarte multe imobile în Timişoara şi business-uri pe care eu le-am moştenit, deci nu aş fi avut de ce să am datorii’, a spus Brigitte Sfăt, la „Star Magazin’.

Brigitte Sfăt a reacţionat imediat după ce s-a zvonit că fostul ei soţ, Ilie Năstase, s-ar fi căsătorit cu actuala sa iubită, Ioana Simion, scrie Libertatea.

De curând, cei doi au pus capăt căsniciei lor şi fiecare încearcă să-şi vadă mai departe de viaţă. Ilie Năstase şi-a găsit liniştea alături de bruneta Ioana Simion, în timp ce Brigitte Sfăt şi-a refăcut viaţa alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este şi partener de afaceri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here