Horoscop 13 noiembrie. Deși este o zi cu ghinion aceste zodii au mare noroc. Nu pierdeți oportunitatea

0
35

Horoscop 13 noiembrie. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu.

Horoscop 13 noiembrie BERBEC  Dimineaţa ai ceva probleme, ideile tale foarte dinamice nu sunt prea populare printre colegii de serviciu. Poate că ai exagerat un pic, mai gândeşte-te! Nu este prea târziu să zâmbeşti şi să reduci motoarele! Dacă eşti ceva şef, patron etc nu te apuca să-i baţi la cap pe cei pe care îi conduci, lasă-i să muncească!

Horoscop 13 noiembrie TAUR O zi cam monotonă, de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, aşa ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte foarte mult timp! Fii prudent, mai ales dacă ai plăţi de făcut, sau de expediat marfă! Verifică, controleză, aşa poţi să eviţi viitoarele neplăceri.

Horoscop 13 noiembrie GEMENI  Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la ironii şi la vorbăria fără rost. E bine să nu te laşi purtat de oferte şi reclame, nu cheltui aiurea. Dacă eşti într-o adunare, un briefing, trebuie să asculţi cu atenţie, chiar notează pe smart, sau tabletă, nu te apuca să vorbeşti, să faci pe deşteptul!

Horoscop 13 noiembrie RAC  Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate la o cafea, apoi încearcă să treci peste momentul mort. Nu te lăsa hipnotizat de veşti proaste şi scenarii catastrofice, munca ta este mai importantă decât sfârşitul lumii. Nu intra în dispute, inutile, de altfel, cu clienţii şi/sau furnizorii.

Horoscop 13 noiembrie LEU  Eşti avantajat în relaţiile umane. Dacă ai de negociat, bănci, leasing atunci astăzi trebuie să îndrăzneşti, să insişti. Norocul este de partea îndrăzneţilor! O conjunctură astrologică favorabilă te împinge să faci investiţii cu cap, benefice, sau să închei contracte avantajoase. Nu pierde oportunitatea, în zilele astea este mai rară.

Horoscop 13 noiembrie FECIOARA Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Marţi, 13, trei ceasuri rele, nu este o zi favorabilă să te impui printre colegii de serviciu, sau de redacţie. Nu te apuca să faci confesiuni, nu da din casă, nu eşti aşa, interesant. Fii mai profesionist, mai distins!


 

Horoscop 13 noiembrie BALANŢA  Domeniile favorizate sunt cele ale familiei, relaţiilor sentimentale, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Vorba proverbului: cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani! Aşa că respectă proverbul şi nu risca nimic astăzi în sectorul financiar. Oricum nu este o zi bună să cumperi valută convertibilă, îţi spun eu când!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here