Horoscop 15 noiembrie! Aceste zodii trebuie să evite împrumuturile de bani și jocurile de noroc

0
73

Horoscop 15 noiembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ștefănescu.

BERBEC Aspecte favorabile unde îţi desfăşori activitatea. De asemenea o zi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor profesionale. Găseşti nota potrivită chiar şi cu potenţialii ostili, cei care nu te plac aşa de mult! Trebuie să anihilezi ostilitatea lor, găseşte puncte şi pasiuni comune, nu poţi să fii tot timpul hăituit, la serviciu se munceşte ca să se câştige bani, nu este ring de box!

TAUR Domeniul tău profesional este afectat. Cu mai mult realism şi mai puţine iluzii poţi, însă, să te simţi confortabil. O veste din presă te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale. Poate fi ”fake news” sau este plătită de cineva cu interese în respectivul domeniu de activitate. Care domeniu este şi al domniei voastre. Ce coincidenţă, dom’le!

GEMENI Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul profesional ales de tine! Unul dintre defectele tale este superficialitatea, nu termini lucrurile începute. Dar prevenit, înseamnă pregătit, dacă eşti iscusit poţi să primeşti ajutor de la colegi sau prieteni ca să termini treburile!

RAC Este o perioadă bună pentru mici îmbunătăţiri ergonomice la locul de muncă. Vezi cum pui mai bine monitorul, ia-ţi un mouse nou, neapărat laser, poate chiar un scaun gaming, ca să stai foarte confortabil în orele lungi pe care le petreci la birou, sau, în redacţie. Poţi face şi mici schimbări de program, dar fără implicări majore. Ai semne că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

LEU La serviciu ceva se încurcă, aşa că eşti în situaţia de a purta conversaţii interesante cu colegii, cu şeful, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. Adică, nu prea ştii cum s-o dregi! De fapt nimeni nu ştie, toată lumea îşi dă cu părerea. Părerea şefului se numeşte dispoziţie, aşa că fă bine şi apucă-te de muncă, ceva tot o să iasă, până la urmă!

FECIOARĂ Eşti în postura plăcută nativilor să analizeze detalii, să taie firul în patru. Ziua este favorabilă pentru activităţile tale obişnuite. În general lumea uită, aminteşte de interesele tale, mai ales dacă ţi s-a promis un bonus de Ziua Naţională, sau de Sf. Andrei. Nu încercă să rezolvi probleme în afara sferei competenţelor tale, mai ales dacă nimeni nu ţi-a cerut expres acest lucru.


 

BALANŢĂ Astăzi, la serviciu, la muncă, unde activezi, sau înveţi, nu te implica în discuţii cu semnele de foc. Afacerile sunt afaceri, nu este nimic personal – trebuie să spui tu clar, unora care cred că i-ai păcălit. Oferă alternative, compensaţii, dar în anul viitor, poate moare măgarul, poate pierde samarul, timpul rezolvă totul şi orice. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se rezolvă cu bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here