VÂNZARE HOTEL RAPSODIA – BOTOȘANI (P)

0
57

⦁    Teren intravilan în suprafaţă de 3.749  mp,

⦁    Construcţie – Hotel Rapsodia având o suprafaţă construită de 1.963 mp şi o suprafaţă  desfăşurată de 13.316 mp),

⦁    Bunuri mobile ce se regasesc în incinta Hotelului şi care deservesc activitatea hotelieră.

Complexul Hotelier „Rapsodia” este amplasat în Botoşani, Str. Cuza Vodă, nr. 4, jud. Botoşani.

Construcţia hotelului a fost dispusă în anul 1975 şi reconsolidată în anul 2009. Hotelul dispune în prezent de 47 camere în categoria de 3 stele şi respectiv 102 camere în categoria de 4 stele şi un restaurant -Rapsodia. Hotel dispune de asemenea de un centru business (primul din Botoşani) ce cuprinde 3 săli de conferinţă (Mihai Eminsecu, George Enescu şi Protocol) special amenajate pentru acomodarea optimă a unui număr de până la 600 de persoane. De asemenea hotelul dispune de spaţii cu destinaţie birouri, spaţii de depozitare şi spaţii tehnice.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 4.820.000 EUR, exclusiv TVA.

Ofertanţii care doresc să participe la licitaţie trebuie să depună la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel mai târziu cu două zile lucrătoare înainte de organizarea şedinţei de licitaţie, până la ora 16:00, documentele specificate în cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achiziţionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 5.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar în contul unic de insolvenţă al societăţii TURISM MOLDOVA S.A., pe baza facturii comunicate de lichidatorul judiciar.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm sa ne contactaţi la numărul 021.319.94.76 sau 0372.724.485,  e-mail: bucuresti@rava.ro  sau business.restructuring@bdo.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here