Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine

0
87

Horoscop 16 noiembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ștefănescu.

BERBEC Te trezeşti târziu şi te duci la culcare devreme. Recuperezi energia desfăşurată săptămâna care a trecut.Duminică eşti invitat la o paradă de modă, sau o conferinţă TED. Ai o idee, care ţi se pare foarte interesantă, abia aştepţi să o poţi discuta cu cineva competent. Săptămâna viitoare…

strong>TAUR Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, în cursul zilei de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă, la un Scorpion care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment public. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

GEMENI  Sâmbătă,aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit.  De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei. 

RAC Sâmbata este o zi plăcută care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui alt semn de apă, a unui Scorpion. Duminică, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit.  Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

LEU Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică.

 

FECIOARĂ Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare.

BALANŢĂ  O sâmbătă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de cumpărături. Nu pierde timpul! Pe seară posibilă veste bună. Limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here