Horoscop 22 noiembrie. O nouă energie, vitalitatea sporită, te electrizeză, iar faptele pot dovedi că ai şi noroc

0
72

Horoscop 22 noiembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ștefănescu.

BERBEC Poate fi o zi reuşită, în unul dintre domeniile profesiei, sau meseriei, care te interesează!Conjunctura favorabilă îţi indică astăzi o surpriză, o oportunitate de proporţii. Nu trebuie să o ratezi, ia repede decizia potrivită!Sau, mai gândeşte-te şi lasă oportunitatea să-ţi scape, funcţionează liberul arbitru. Stelele indică, nu obligă!

TAUR   Eşti foarte convingător şi, culmea, ai argumente şi eşti logic! Dar, îţi risipeşti energia pe lucruri de nimic! Prostia celor din jurul tău este o mare pe care nu o poţi goli cu o linguriţă! Bun, asta nu trebuie să ştie cei din jurul tău. Zâmbeşte şi vezi-ţi de lucrurile tale, că ai destule de rezolvat. 

GEMENI Ai multe întrebări şi niciun răspuns!Curiozitatea e una dintre caracteristicile tale, dar, nu insista degeaba, lipsa veştilor înseamnă că totul merge bine, adică: „no fake news, good news”!Oricum, comunicrea este afectată de Mercur, retrograd, din Săgetător. Mercur este patronul tău, aşa că trebuie să începi o nouă perioadă, cam de trei săptămâni în care filosofia de viaţă în afaceri şi nu numai, să fie prudenţa, vigilenţa şi prevederea.

RAC   O nouă energie, vitalitatea sporită, te electrizeză, iar faptele pot dovedi că ai şi noroc. Atâta vreme cât rămâi discret şi rezervat, rigoarea şi ordinea ta pot fi acceptate şi preţuite de colegii de birou, de serviciu, acolo unde munceşti. Nu-ţi mai face atâtea probleme, nesimţirea este politică de stat, fii mai zen şi nu răspunde la provocări.

LEU  Colegii te întreabă de una, de alta… Se „testează” răbdarea şi capacitatea ta de a fi cooperant! Fă-le pe plac, dar aminteşte-le asta la fiecare zece minute! Nu trebuie să uite că tu eşti stăpânul junglei de beton, chiar şi în amărâta aia de firmă care stă se se scufunde din cauza legislaţiei putrede. Statul ar trebui să muncească, nu să ceară taxă de protecţie!

FECIOARĂ Un pic prea obosit, un pic prea preocupat. În plus, uiţi unele lucruri. Trebuie să te odihneşti şi să te relaxezi mai mult. „Condensatorii”tăi s-au umplut de frustrări şi revoltă, dar rabdă! Odată şi odată o să-ţi vie şi ţie rândul, doar morile zeilor macină rar, dar foarte fin!


 

BALANŢĂ O zi creativă, în care ai idei bune, intuiţia unor marcaje care te ghideză către un posibil viitor confortabil. Este o „foaie de parcurs” pe care trebuie s-o respecţi, ca să ai succes în meserie, profesie, carieră! Dacă practici o profesie liberală şi nu numai, nu trâmbiţa imediat pe FB sau la prieteni, ceea ce ţi-a trecut prin cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here