Cine este fosta casieră care astăzi câstigă unul dintre cele mai mari salarii din lume! Cum a ajuns milionară

0
147

Denise Coates, fondatoarea şi sefa multimiliardară a firmei de jocuri de noroc Bet365, şi-a oferit un salariu de 265 de milioane de lire anul trecut, fiind cea mai mare sumă de bani oferită unui director executiv al unei companii britanice, scrie The Guardian.

Pachetul salarial imens, care insumează aproximativ 726.000 de lire zilnic, eclipsează recordul anterior pentru UK, stabilit de Coates, care a incasat 217 milioane de lire cu un an înainte.

Coates a încasat un salariu de baza de… pe o perioadă de un an pana în martie 2018, conform conturilor depuse la Casa Companiilor miercuri. Pe deasupra, ea a adunat dividende în valore de 45 de milioane din acţiunile sale în compania cu sediul în Stoke. Bet365 a înregistrat un profit de 660 milioane de lire dintr-o sumă record de 52.6 miliarde investită în pariuri.

Coates primeşte un salariul de peste 9.500 de ori mai mare decât salariul mediu din Marea Britanie, şi de 1300 de ori mai mare decât cel primit de prim-ministru şi de două ori mai mare faţă decât câştigă întreaga echipă de fotbal din Stoke City, echipă deţinută de Bet365 şi care a  retrogradat anul trecut din Premier League.

Încă din timpul şcolii, Coates a început să lucreze în cadrul firmei de pariuri a familiei, Provincial Racing, ocupând un post de casier. 

Bet365 a fost fondată într-un parc auto în 2000 şi a crescut rapid reuşind să devenă un gigant global al pariurilor sportive online, care are peste 4 000 de angajaţi şi peste 35 de milioane de clienţi în întreaga lume.

Sursa foto: sky.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here