Horoscop 23 noiembrie. Multă prudență la vești despre bani pierduți și afaceri ruinate

0
88

Horoscop 23 noiembrie. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu.

BERBEC Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni, nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes! Este ”Black Friday”, ziua vânzărilor pentru naivi. Dar fii atent, în toată mascarada se ascunde şi un produs bun şi ieftinit considerabil. Toată munca este să-l găseşti şi să vezi dacă îţi este necesar.

TAUR Fii mai modest în pretenţii şi poţi avea o viaţă mai bună. Nu trebuie să exagerezi, păstrează echilibrul!Astăzi, zi decumpărături, este „Black Friday” şi poate găseşti ceva interesant şi ieftin! Oricum aveai nevoie de ceva pentru sezonul rece, fii atent la oferte şi la stocuri. Comandă astăzi, mâine este mai scump, poate nu o să-ţi mai permiţi.

GEMENI Influenţele zilei îţi amplifică intuiţia, dar şi oferă nişte propuneri tentante în domeniul activităţii tale. Este o perioadă bună ca să te distrezi şi să te bucuri de deliciile cumpărăturilor!Este ”Black Friday” aşa că poţi să-ţi permiţi un capriciu. Un vinyl, sau un HDD exterior pentru filme, o carte rară, cosmetice la modă şi fulare roşii, vezi tu de ce ai nevoie, bani să ai!

RAC Ai nevoie de sprijin din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale de „Black Friday”. O veste de la prieteni, poate de cei plecaţi să muncească în străinătate. Peste tot este la fel, dacă ai dolari, sau euro, o duci bine! Asta despre partea materială, partea spirituală este mult mai complicată!

LEU Aspecte favorabile legate de domeniul vânzare-cumpărare. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neaşteptată cu o persoană mai deosebită. Zi de cumpărături, astrele favorizează negustoria! Aşa că nu contrazice stelele şi du-te la cumpărături, fizic, în persoană, sau navighează pe net după oferta cea mai bună. Este cel mai pasionat joc, un FPS care nu plictiseşte.

FECIOARĂ Cu toate că vremea de toamnă te influenţeaza, este timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce trebuie, este să iei hotărârile la momentul potrivit, astăzi, de exemplu! Nu prea ai bani de aruncat, aşa că ofertele de ”Black Friday” te lasă rece. Totuşi ar fi ceva de cumpărat, ceva de îmbrăcat, sau de încălţat, pentru sezonul rece, The Winter is Coming, aşa că poate profiţi şi tu.

 

BALANŢĂ O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă în această vineri. Treci printr-o perioada mediocră, dar joacă puţin teatru şi o să te simţi mult mai bine! Poate te duci cu toţi ai tăi într-un mall care organizează mare discount de ”Black Friday”. Vânătoarea de produse este o manie ca oricare alta, dar nu cauzează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here