”Aceste apluze nu o să-i țină de cald.”

0
183

„Trebuie să ştim cu toţi că în aceşti 100 de ani, România nu prea a fost România. Istoric, România aşa cum s-a aşezat până a fost sfârtecată de dictat”, afirmă Guşă.

„Noi, faţă de alte state am rezistat, ne-a ţinut limba, ucisă în serie de cei care ne conduc. Acest Guvern este cea mai mare jignire, putem vorbi de o siluire a limbii române. Noi am avut şi 50 de ani de beznă comunistă. Nu am cuantificat ce a însemnat acest Centenar de beznă comunistă. Plus alţi 28 de ani de distrugere a ţării.

Nu mă aşteptam la atât de puţin la evenimentele de Centenar, dar nimănui nu-i pasă.

Sărbătorile din ţară, de la Arcul de Triumf, de la Alba Iulia, ne-au arătat divizaţi, nepregătiţi şi extrem de slabi. Cum să se strice tancul care deschide defilarea, cum să ai un minister care nu este în stare să asigure apărarea, cum să nu zboare F16 din cauza frigului. Noi avem o armată care ne poate apara doar vara? Cum să nu ridici avionul, cum să nu-l saluţi pe Patriah? Am rămas siderat că nici preşedintele şi nici Hava nu l-au salutat pe patriarhul României!  Toată această imagine ne arată cu ce probleme ne confruntăm şi trece Centenarul fără să apreciem ce avem.

Eu îi traduc aplauzele lui Iohannis: nu sunt pentru dânsul. Iohhanis a crezut că este aplaudat, nici aceste apluze nu o să-i ţină de cald.

Rusine Jandarmeriei, ne-au bătut şi ne-au schingiuit pe mulţi şi pe cei din Diasporă care au venit să-si ceară drepturile. Nu am trimis o scrisoare prin care să-şi ceara scuze şi bine le-au făcut că s-au întors cu spatele.

Soţia preşedintelui nu a venit să plătească respectul cuvenit acestei naţiuni şi trebuie să termin cu bolnavul de serviciu, care din pricina fricii a păcălit lumea că este bolnav. A venit si a plecat pe furiş.

Huiduielile au fost relevante si pentru ce s-a întamplat la Focşani”, afirmă Cozmin Guşă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here