Accident grav la Exalton! Cei de la Kanal D în stare de șoc

0
60

Dacă războinicul a rămas încă în competiţie şi va încerca să reintre în joc, ei bine colega lui a avut mult ghinion. Ea s-a accidentat grav în timpul jocului de protecţie. S-a lovit la umăr şi a fost dusă la spital cu ambulanţa. Diagnosticul a fost unul necruţător: umărul foarte inflamat, la un pas să se rupă.

Durerile insuportanile au obligat-o pe Ana să renunţe la Exalton şi să părăsească tabăra finaliştilor în lacrimi. Mulţi o vedeau pe aceasta câştigătoarea concursului, la fel ca şi pe Alin Andronic. Și colega ei Beatrice Olaru se accidentase la genunchi cu o zi în urmă, dar din fericire aceasta s-a recuperat şi a putut reintra în luptă.

Acum ea a devenit una dintre principalele favorite la marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Andronic era şi el cotat cu mari şanse, dar în condiţiile sale de sănătate, rămânerea în concurs pentru mai mult timp rămâne incertă.

Cei de la Kanal D nu sunt deloc fericiţi cu toate aceste accidentări, mai ales că audienţa începuse să crească. În aceste condiţii nu vor mai putea prelungi prea mult emisiunea pentru că riscă să rămână fără protagonişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here