Secretele închisorii din Costa Rica. Ce are de îndurat Elena Udrea. Gestul disperat făcut de aceasta pentru a fi eliberată

0
315

Udrea şi Bica au încercat tot felul de metode prin care să scape de pedeapsă dar în zadar. Blonda de la Cotroceni a apelat la un medic care să enunţe în istanţă cât de grele şi riscante sunt condiţiile în care stă în închisoare.

Medicul plătit de Udrea a spus în instanţă că riscul micuţei Eva, fiica fostului ministru, de a muri în condiţiile din închisoare este de 90 la sută.

În apărarea ei pentru a ieşi din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea a angajat un medic privat care a susţinut că fiica ei este în pericol dacă stă cu ea în spatele gratiilor, acolo unde ea este în arest până se soluţionează dosarul de extrădare.

Medicul a spus că dacă fetiţa ar fi dusă în închisoare ar avea probleme grave de sănătate, iar riscul ca ea să moară acolo ar fi de 90 la sută. Asta a suţinut Chinchilla Corrales, angajat de Udrea. El a fost dus în faţa instanţei drept martor pentru a ajuta la punerea în libertate a ei, se arată în motivarea judecătorilor pe care noi o avem acum în copie conform cu originalul.

România TV a obţinut documentele care au fost depuse de Udrea în faţa magistraţilor.

 Avocata Laura Vicol a susţinut că sunt groaznice condiţiile de detenţie în care stau cele două.

„Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a spus avocata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here