Cum arată noua Dacia Sandero. Primele imagini cu a treia generație au apărut deja

0
55

În această toamnă însă, revista franceză Auto Plus punea pe copertă o Dacia Sandero care nu s-a mai văzut până acum. Nici n-ai fi avut cum pentru că încă n-a fost fabricată, iar ce apare în imagini ar fi doar o randare. 

Încă de la lansarea celei de-a doua generaţii de Dacia Sandero s-a observat o schimbare semnificativă de design, mai ales la exterior.

În fotografii apare un Sandero mult mai robust decât modelele cunoscute, mai lung şi mai lat, deci vizibil mai stabil şi poate şi mai încăpător, scrie A1.

Farurile şi calandrul nu diferă prea mult de modelul din a doua generaţie, dar partea inferioară a feţei a căpătat un design mai atrăgător, mai modern şi cu o mai bună dispunere a proiectoarelor de ceaţă. Ornamentele din jurul aripilor şi de pe acoperiş te duce cu gândul la un model Stepway, care este vârful de gamă la Dacia.

În septembrie, vânzările de Dacia Duster şi Sandero au scăzut din cauza eliminării unor motorizări şi dezechilibrelor produse de WLTP. De altfel, aproape toate mărcile au suferit scăderi masive.

Cel mai vândut model a fost Opel Corsa, care a luat astfel locul lui VW Golf, tras în jos, alături de celelalte modele ale VW, de întârzierile în omologarea motoarelor. Ford Fiesta, Renault Clio şi Toyota Yaris au completat primele 5 locuri într-un clasament acaparat de subcompacte cu motoare mici.

Dacia avea, în mod obişnuit, două modele în Top 25: Sandero şi Duster. Ambele au dispărut însă acum pur şi simplu din clasament.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here