Pericol pentru guvernul Dăncilă. UDMR anunță cum poate fi dat jos guvernul. Propunerea șocantă făcută opoziției

0
1

Acesta a invitat opoziţia la negocieri viitoare, susţinând că e gata să dea jos guvernul PSD. Pentru acest lucru însă, e nevoie de câteva schimbări de paradigmă.

Acuzând opoziţia că nu a fost în stare ca vreme de doi ani să construiască un program alternativ de guvernare, Hunor susţine că UDMR îşi poate asuma rolul coordonatorului şi poate chiar propune o varianta pentru postul de prim-ministru.

„Vin cu o propunere provocatoare: n-aţi reuşit să produceţi un program alternativ de guvernare în doi ani, şi vă propun să pregătim împreună. Dar ca să nu vă uitaţi strâmb şi cu gelozie unii la alţii, să facem sub coordonarea noastră. Vom pregăti un document în februarie, martie, aprilie, aşa, când vine vremea moţiunii de cenzură din sesiunea de primăvară, să nu vă prindă iar nepregătiţi. Și dacă nu veţi avea un nume de prim ministru până la următoarea moţiune, vă vom propune noi la momentul potrivit. Poate aşa va creşte şansa d-voastră de a prelua guvernarea, dacă într-adevăr vă doriţi acest lucru. Altfel, toată lumea va fi convinsă că, de fapt, vă convine această situaţie. PSD guvernează, voi arătaţi cu degetul spre UDMR şi vă prefaceţi că sunteţi în opoziţie, mai faceţi câte o poză cu doamna Dăncilă şi aşteptaţi cu nerăbdare anul de graţie 2020,” a declarat preşedintele UDMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here