Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare! Decizia surprinzătoare a fostului ministru al Turismului

0
60

Ministerul Public din Costa Rica a anunţat oficial că s-a declanşat procedura eliberării fostului ministru al Dezvoltării din puşcăria costaricană. Minsterul Public a anunţat oficial ca a retras cererea de extrădare. Această solicitare vine după ce ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anuntat autorităţile din Costa Rica privind documentele de retragere a cererilor de extrădare. Cu mai multe informaţii a venit avocatul Elenei Udrea, la România TV.

„Eu am vorbit cu avocata din Costa Rica care mi-a comunicat cam aceleaşi informaţii. Ministerul Public din Costa Rica a fost informat de Ministerul din România faptul că s-au emis documentele de retragere ale solicitării de extrădare. Acum, este o chestiune de ore, minute, până când totul se va pronunţa. Atunci se va întâmpla lucrul pe care l-a dorit: să-şi petreacă sărbătorile alături de familie şi fetiţă”, a spus Veronel Rădulescu.

Apărătorul în instanţă al Elenei Udrea a menţionat că aceasta se va întoarce în România, imediat ce va rezolva problema cu paşaportul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here