HOROSCOP 26 decembrie. Aceasta este zodia care va primi o lovitură financiară în acest final de an. Mare atenție la persoanele din jur

0
79

BERBEC Trebuie să te concentrezi mai mult, mai ales în prima parte a zilei. Poţi să finalizezi unele lucruri importante în a doua parte a zilei, după prânz. După mica sau marea petrecere din ultimele zile ai un start mai dificil. Marte şi Venus indică „fructele unor eforturi trecute”. Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe.

TAUR Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Încetează să fi nemulţumit de performanţele membrilor familiei tale. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară a valorilor şi propriile aspiraţii. Nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi. Logica şi interesul tău nu sunt similare, în majoritatea cazurilor, cu cele ale anturajului, colegilor, rudelor. Fiecare este o fiinţă unică, „făcută din pulbere de stele”. Zâmbeşte acestui gând luminos şi aşa a mai trecut o zi, a doua zi de Crăciun!

GEMENI Fii foarte atent la controlul surselor tale de sentimente şi emoţii. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Poate este vremea să-ţi diversifici relaţiile umane. Vin vremuri ceva mai grele, adică de distracţii, petreceri şi nopţi albe, ficatul tău o să sufere, aşa că trebuie să te pregăteşti de pe acum, chiar din a doua zi de Crăciun. Astăzi ai o informaţie care te interesează şi poţi să o valorifici mai tîrziu.

RAC Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali. Este o zi profitabilă şi densă. Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează excelent, Luna, protectoarea ta, este în conjunctură facorabilă.

LEU Dacă vrei să rişti ceva bani la Cazino sau, aiurea, la cumpărături, este o perioadă neutră, cu multe planete în aspecte tari, aşa că nu o să pierzi prea mult. Nu te sfătuiesc să rişti, mai ales bani, pentru că o să regreţi. Distracţii, vizite, petreceri – OK! Dar astăzi nu fă plăţi, mai ales nu da avansuri – nu pune mâna pe cash, pe carnetul de cecuri sau pe cartea de credit, mai ales pentru sume importante – că este pagubă curată!

 

FECIOARĂ Astăzi nu duce vorba, nu bârfi si nu iniţia intrigi şi mici comploturi. Doar e a doua zi de Crăciun ce… Doamne, Iartă-mă! Totuşi ai o veste despre nişte pagube, nişte pierderi de bani. La o verificare mai atentă poţi vedea că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi ca nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor, dar nu duce vorba, nu trîmbiţa veştile prietenilor, colegilor, rudelor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor. Nu aşa devii interesant şi popular.

BALANŢĂ Astăzi trebuie să ai curaj şi răbdare ca să-ţi atingi scopurile. În timpul acestei zile, mai ales pe seară, se pare că ai nevoie să te confesezi despre temerile tale faţă de noul an. Trebuie să-ţi modulezi comportamentul de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de emoţii să asigure încasări relativ constante din produsul numit dragoste – este concluzia zilei de astăzi. Pe de altă parte nu spera şi nu ai teamă, se schimbă totul dar nu se urneşte nimic, sau nu se schimbă nimic dar totul se transformă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here