Veste șoc de la ANAF pentru absolut toți românii. Începe de anul viitor

0
80

Contractul de servicii poştale şi de curierat rapid se va derula pe o perioadă de 4 ani şi este estimat la 145,47 miloane de lei, fără TVA, se arată în anunţ. 

Cea mai mare parte a contractului, de 144,85 milioane de lei, fără TVA, priveşte trimiterile poştale interne cu caracter de regularitate în vederea comunicării contribuabililor a actelor administrativ-fiscale. 

Ministerul a estimat că vor fi transmise contribuabililor 57,6 milioane de trimiteri pe perioada contractuală, ceea ce înseamnă o medie de 14,4 milioane de notificări în fiecare an. Raportat la populaţia României (19,5 milioane – potrivit datelor INS), înseamnă că doar copiii nu vor fi vizaţi.

Ministrul Finanţelor a subliniat că, până la finalul acestui an, ar fi stabilit „un pachet de măsuri foarte clare” pentru 2019, „pentru a şti cu toţii – şi noi, şi mediul economic, şi partenerii noştri internaţionali – Comisia Europeană, Fondul Monetar şi alte structuri internaţionale – modul în care statul acţionează şi că acele măsuri sunt, într-adevăr, credibile în atingerea unor efecte pozitive în zona de colectare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here