Rafturi metalice pentru magazine

0
310

Daca ai nevoie de un raft metalic pentru depozitul tau unde nu-ti poti desfasura activitatea fara a avea in dotare rafturi depozitare paleti apeleaza negresit la platforma  on line rafturi metalice de la A la Z si vei gasi o mare varietate de produse de cea mai buna calitate .

Intrucat un raft metalic are structura modulara, rafturile depozitare paleti reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc depozitarea optima si facila a produselor din magazine, fie ca este vorba de europaleti sau marfa divers ambalata.

Rafturi metalice de la A la Z iti ofera rafturile depozitare paleti cu capacitate mare de stocare si infinitele posibilitati de interconectare le-au transformat in cele mai cautate produse pentru depozitare din intreaga lume ceea ce face ca acest raft metalic sa nu fie unul obisnuit.
Rafturile metalice pentru depozitare sunt realizate cu ajutorul revolutionarei tehnologii CAD de ultima generatie, astfel incat sa poata transpune cerintele clientilor in constructii eficiente, durabile si cu un cost de achizitie corect calculat pentru rafturi depozitare paleti.

De mentionat si faptul ca structura rafturilor depozitare paleti este din metal vopsit in camp electrostatic si este tratat termic pentru imbunatatirea rezistentei la torsiune, incovoiere si rupere a raftului metalic.

Rafturile sunt realizate prin imbinarea mai multor subansamble: picior raft, traverse, conector de adancime, polite, fiecare din aceste subansamble fiind oferite intr-o gama variata de modele si dimensiuni, astfel incat produsul finit sa raspunda perfect nevoilor tale.

Greutatea suportata de rafturile metalice este variabila in functie de componentele raftului respectiv. Rafturile pot fi conectate intre ele realizand astfel un tronson care suporta o greutate mult mai mare necesar rafturilor depozitare paleti.

Ca si inaltime acestea se situeaza in intervalul 300 cm si 1652 cm, acoperind astfel o plaja larga de spatiu necesar pentru a se incadra in toate solicitarile clientilor.

Rafturile depozitare paleti reprezinta unul dintre segmentele pricipale de rafturi pentru expunere si depozitare produse pentru depozitele in care sunt produse alimentare sau nealimentare.

Datorita capacitatii mari de sustinere, a modularitatii unui raft metalic si a posibilitatilor nenumarate de personalizare prin adaugarea diferitelor tipuri de elemente, rafturile metalice pentru depozitare sunt  produsele ideale pentru orice spatiu comercial.

Fiind concepute intr-un numar variat de dimensiuni, raftul metalic permite amplasarea astfel incat sa se obtina o capacitate maxima de expunere in timp ce spatiul alocat este acoperit in intregime pentru eficienta.

Aceasta se poate obtine si prin intermediul unui raft metalic tip coltar interior sau exterior care permite realizarea de tronsoane avand continuitate chiar daca rafturile metalice sunt dispuse la unghiuri de 90 grade si sunt situate pe pereti diferiti.

 

Nu sta pe ganduri si apeleaza la partenerul tau de nadejde  care-ti ofera rafturi metalice de la A la Z.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here