De ce nu i se permite și Simonei Halep? Că nu e americancă? Dezvăluiri uimitoare despre cea mai titrată tenismenă de pe planetă

0
236

Fostul fotbalist Ionel Ganea este de părere că Serena Williams, foloseşte într-adevăr substanţe interzise cu acordul celor mai importante organizaţii antidoping. 

 „Serena Williams este lăsată să foloseasca tratamente pentru inimă, vrăjeala! Au apărut astea şi în presă, nu le spun eu! De ce nu i se permite şi Simonei Halep? Că nu e americancă?”, a spus Ganea la PRO X.

„Serena are o masă musculară mare, dar aţi văzut ca ea foloseşte anabolizante. Dupa ce a născut, asta a fost problema la ea: alăptând, nu a mai putut să folosească ce folosea ea. Asta e părerea mea. La restul le este interzis să foloseasca. Ei iî este permis. Ea a stopat pe perioada cât a fost gravidă şi a alăptat”, a spus Ionel Ganea şi pentru ProSport.

Serena Williams a revenit în circuit anul trecut după ce a lipsit din circuit mai bine de un an. La 37 de ani, destul de rapid după ce a născut, ea a impresionat prin forma de zile mari, mai ales în condiţiile unui număr mare de kilograme în plus.

În trecut, un grup de hackeri, Fancy Bears, au publicat documente sustrase din baza de date a WADA. Între acestea se aflau şi buletine antidoping care notau că mai mulţi sportivi de top au beneficiat de „excepţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here