Surpriză uriașă! Decizia neașteptată pe care Cozmin Gușă a luat-o în legătură cu Realitatea Tv

0
97

Totuşi acest lucru nu s-a întâmplat, iar jurnalistul a rămas să prezinte Jocuri de Putere. Acum va avea un rival în patronul său care vrea şi el să aibă un talk show tot în prime time, iar anunţul a fost deja făcut. Aşadar Cozmin Guşă a decis ca Realitatea Tv să devină nu doar televiziunea sa, ci şi locul unde să-şi exerseze talentele de realizator tv.

Prima ediţie a emisiunii România 2019 va fi vineri, de la 20.30. „Va continua în perioada următoare fără un program fix”, a povestit Cozmin Guşă, în direct la Realitatea TV. 

„Cozmin Guşă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt judeţ al României. Formatul producţiei TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile, printre care avocaţi, afacerişti sau profesori universitari”, menţionează o ştire intens promovată pe Realitatea. 

„Emisiunea debutează vineri la Bucureşti, iar echipa de producţie a contactat deja numeroşi invitaţi pentru ediţiile care vor avea loc în întreaga ţară”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here