Alertă internațională! Trump anunță că armata SUA este pregătită să intervină în Venezuela. Mișcare disperată a lui Maduro

0
75

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat că trimiterea de forţe militare în Venezuela este „o opţiune” care este luată în calcul, şi a anunţat că a respins propunerea la o întrevedere bilaterală formulată de omologul său venezuelan, Nicolas Maduro, informează postul CNBC.

„Desigur, este ceva care este – este o opţiune”, a declarat Trump, într-un interviu ce a fost difuzat duminică de postul CBS.

 

Trump a mai spus că, în urmă cu câteva luni, Maduro a propus o întrevedere, însă a refuzat.

 

„Am respins-o pentru că suntem foarte departe în acest proces”, a afirmat liderul de la Casa Albă, adăugând: „Deci, cred că procesul se desfăşoară – proteste foarte, foarte mari”.

 

Donald Trump, a decis să îl recunoască pe Juan Guaidó, liderul opoziţiei, ca fiind preşedinte interimar al Venezuelei. Juan Guaidó, preşedintele Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe preşedintele Nicolás Maduro în contextul crizei politice grave.

Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane continuă protestele, denunţând fraude electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here