Vești bune pentru Simona Halep! Anunțul serii în tenis! Totul se decide în Dubai

0
131

Conform informaţiilor oficiale, în optimi, Halep va evolua cu Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 24 WTA, după ce aceasta a întrecut-o, în primul tur, cu 6-3, 6-0, în 67 de minute, pe Lara Arruabarrena, locul 94 WTA. Adversara intrată pe tabloul principal ca lucky loser, după retragerea franţuzoaicei Caroline Garcia, locul 19 WTA, accidentată.

În prezent, Simona Halep conduce cu 5-0 în întâlnirile directe cu ucraineanca de 29 de ani, aflată la cea mai bună clasare din carieră, numărul 24 mondial. Primele lor patru întâlinri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia trecută a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1, astfel că jucătoarea din România are şi palmaresul de partea ei.

Mia mult de atât, Halep pare să aibă un super culoar, după ce şi daneza Caroline Wozniacki, bolnavă, a declarat forfait înainte de meciul cu Karolina Muchova. Wozniacki va fi înlocuită de australianca Samantha Stosur. Daneza era tot pe partea de tablou a Simonei Halep şi ar fi putut-o întâlni pe româncă în semifinale, lăsând în prezent un şanse mare Simonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here