EXCLUSIV! Un apropiat de-al lui Liviu Dragnea a TRĂDAT! Am aflat cine sunt cei trei parlamentari PSD care l-au sfidat și au votat PENTRU alocațiile copiilor! Nume complet neașteptate

0
10

Amendamentul propus în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului de către PNL, care prevedea dublarea alocaţiilor de la 84 de lei la 150, pentru copiii de peste doi ani şi de la 200 la 300 pentru cei sub această vârstă, a fost adoptat cu 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă. Acesta fusese miercuri respins în Comisiile reunite de Buget Finanţe şi Bănci.

Cine au fost  însă parlamentarii de la PSD care au sfidat în această seară directiva de partid şi au votat pentru creşterea alocatiilor? Votul acestora a fost decisiv.

Andrei Pop, deputat de Ialomiţa, unul dintre cei mai tineri parlamentari, este unul dintre pesediştii care au încălcat disciplina de partid şi au votat în favoarea creşterii alocaţiei.

Balint Liviu – Ioan, deputat de Salaj, fost parlamentar PMP, care a trecut în barca PSD în septembrie 2017, este cel de-al doilea. el de-al treilea este senatorul Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here