Dezastru la Exatlon! Faimoasele au izbucnit în lacrimi! Strategia cu care Kanal D i-a uimit pe telespectatori

0
98

Faimoşii nu s-au regăsit şi au pierdut punct după punct. Motocicilstul Andrei Boţoacă (Giuby) a fost singurul băiat care a punctat pentru echipa sa de două ori, iar Andreea Arşine o dată. În rest, s-au impus doar războinici. Cu un moral ridicat aceştia sunt convinşi că vor reuşi ca duminică să câştige şi vila.

Fetele au fost cele mai afectate şi chiar au plâns. Acestea reuşeau mereu să le învingă pe războinice, iar acum a pierdut fără drept de apel. „Explicaţia e simplă. Au devenit ei mai buni, nu mi se pare că Faimoşii au jucat mai prost decât înainte. Acum trebuie să ţină pasul cu ceilalţi. Ar fi cazul să ne trezim, să ne dăm seama că putem jucam mult mai bine. Nu s-a pierdut motivaţia, dar când şi se pare că eşti mai bun, ţi se pare că eşti îndreptăţit să câştigi. Dacă vom câştiga, ne vom simţi mult mai bine. Ei vin după multe înfrţngeri. Faimoşii consideră că vila aia e casa lor, nu e casa lor”, le-a spus Vladimir Drăghia. „Nu sunteţi mai buni decât ei. Dacă sunteţi mai buni, sunteţi cu zece la sută mai buni”, a adăugat acesta.

Kanal D pare să fi ascultat parcă vocea fanilor şi producătorii au decis să ofere spectacol. Cum au reuşit războinicii să revină din abis rămâne o enigmă. Cert este că acum show-ul este total, iar postul turc se aşteaptă la creşteri în audienţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here