Simona Halep, vești bune înainte de marele turneu. Uraganul Halep are în sfârșit norocul de partea ei

0
112

Simona Halep, locu doi în clasamentul WTA, va evolua direct în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu învingătoarea din meciul dintre sportiva cehă Barbora Strycova şi o jucătoare venită din calificări. Halep şi Strycova au fost faţă în faţă de cinci ori până acum, Simona câştigând patru dintre meciuri. Singura victorie a cehoaicei a venit în 2010, când reprezentanta noastră era încă doar o adolescentă. Ulterior, după ce Halep a „explodat”, ea a câştigat pe linie cu Strycova, nepierzând vreun set.

Mihaela Buzărnescu, cap de serie 29, are şi ea primul tur liber, iar în runda secundă va evolua cu învingătoarea din meciul dintre australianca Daria Gavrilova şi ucraineanca Daiana Iastremska.

Irina Begu va juca în primul tur cu sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, beneficiara unui wild card.

Din acest punct de vedere, Simona Halep a avut mai multă şansă decât alte mari favorite. Serena Williams, cotată de bookmakeri cu prima şansă la trofeu, va avea o misiune mult mai dificilă în turul secund, sportiva de peste Ocean urmând a fi faţă în faţă cu învingătoarea din duelul Azarenka – Lapko. „Vika” este dublă câştigătoare la Indian Wells şi se simte excelent pe tărâm american, chiar dacă forma ei e departe de a fi una ideală. Și Petra Kvitova a avut parte de o tragere grea, urmând a juca în turul doi contra câştigătoarei disputei Venus Williams – Petkovic.

În turul trei, Halep ar urma să dea, foarte probabil, peste Sasnovich, sportivă care în ultimele luni a progresat enorm. Cele două jucătoare nu s-au mai întânit până în prezent.

Mihaela Buzărnescu, şi ea cap de serie la Indian Wells, va avea parte de un prim tur liber, urmând apoi a o întâlni pe învingătoarea din partida Gavrilova – Yastremska. Irina Begu a avut noroc doar pe jumătate. Bucureşteanca a evitat o confruntare cu un cap de serie, însă va fi faţă în faţă în prima rundă cu una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, Bianca Andreescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here