” În Oceanul Indian erau să moară tata și fratele meu”

0
69

De la gesturile disperate la care a recurs Ruby din dorinţa de a prinde cât mai repede o maşină, la lupta asiduă pe care au dus-o Jojo şi Ipate pentru a câştiga probele de foc sau la dezvăluirile emoţionante pe care le-a fãcut Şerban Copoţ, toate au fãcut deliciul telespectatorilor. Pe rând, în platoul emisiunii i s-au alăturat noua echipă formată în Asia Express – George Vintilă şi Şerban Copoţ, Andrei Ştefănescu şi Mirela de la Insula Iubirii. 

Astfel, emisiunea prezentatã de Dan Capatos a adunat în faţa micilor ecrane peste 600.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de aur, de la 23.32. La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani, în intervalul 23.32 – 01.01, Xtra Night Show a înregistrat o audienţă medie de 3.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.2%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra doar 2.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15.4%. Şi la nivel urban, emisiunea prezentatã de Dan Capatos a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând o audienţă medie de 2.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14.5%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra doar 1.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 10%.

 „Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi cã după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mãrturisit Şerban Copoţ.

Seara a continuat cu fosta concurentã a sezonului patru Insula Iubirii, Mirela. Proaspãt întoarsã din vacanţa romanticã în Cuba, Mirela a povestit cum a fost cerutã în cãsãtorie de iubitul ei, Dan Capatos prezentând imagini în exclusivitate din vacanţa celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here