Procurorul Negulescu Mircea, pozitia/numarul 69, pozitia/numarul 3 la patul din arest si alte “fetisuri” (II)

0
494

Departamentul de Investigatii al ziarului nostru a dezvaluit, in exclusivitate, cu ceva timp in urma, faptul ca, a identificat persoana surprinsa cu procurorul ”Negulescu Mircea-Portocala” care este Maria Ana Popescu, o politista din Breaza transferata cu sprijinul procurorului amorez la IPJ Prahova. Politista Anca Popescu a divortat de fostul sot, Popescu Bogdan Alexandru, politist la Breaza.

Am precizat ca, date noi din investigatie ne pun pe ganduri. Pozitia 69, patul 3….femei si razbunari

In ultimul timp, procurorul “amorez” doreste sa isi stearga urmele, umbland “deghizat” atat la propiu, cat si la figurat.

Astfel, cand se duce dimineata sa o “transporte” la si de la serviciu (IPJ Prahova) pe iubirea sa, politista Maria Ana Popescu, acesta a inceput sa se deplaseze cu autoturismul Opel Corsa, PH – 69 – DGA.

 

Am precizat ca, politistii din IPJ Prahova sunt nedumeriti:

  1. Negulescu Mircea l-a “facut” pe Ispas Constantin, tot sub o alta forma de “fetis”, fost sef DGA Prahova si fost sef DGIPI Prahova pentru a ii “imprumuta” numerele de inmatriculare? (*DGA”)…
  2. Sau, isi aduce aminte de “patul 3” de la puscarie/arest si doreste numarul 69? Baietii ne-au confiat ca isi va juli “spatele”…

Alta nedumerire in randul celor din IPJ Prahova:

Cum sa se certe procurorul Negulescu Mircea cu Mihail Emanuel Saghel, ofițer al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, pentru o “femeie” si in acelasi timp sa se certe si cu Ispas Constantin, fost sef DGA Prahova si fost sef DGIPI Prahova pentru niste numere de inmatriculare, chiar cu numerele de 69?

Bizar. Vom reveni, precizam la 16.04.2019.

Ieri, in jurul orelor 19.15, o masina apartinand Departamentului de Investigatii al ziarului Incisiv de Prahova ce se intorcea dintr-o ancheta (de durata) din judetul Ilfov, la intrare in Ploiesti, l-a descoperit, in trafic, pe celebrul procuror “Portocala”, zis si “Zdreanta” venind abatut din Bucuresti, chiar de la Sectia Lui Adina Florea care refuza sa ii aprobe un control psihiatric ca sa scape. Ce procuroare rea…Nu este asa „Zdreanta”?

Asa cum ne asteptam, Negulescu Mircea a tinut cont de sfatul nostru si NU a renuntat la pozitia 69!

Din nefericire, “prietenii” ii transmit ca, in prezent.  acestia isi doresc sa renunte la 69 si sa treaca la “Duba” cu care si-a plimbat, cunostintele, prietenii si/sau dusmanii in drum spre arest. Anuntam, in exclusivitate, o posibila schimbare a numarului 69 cu “Dubita” albastra. Porto’, ai bagajele la usa? Intrebam pentru niste prieteni…(S. Marius).

 

Articolul Procurorul Negulescu Mircea, pozitia/numarul 69, pozitia/numarul 3 la patul din arest si alte “fetisuri” (II) apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here