Bijuterii cu personalitate

0
208

Magazinul de antichitati online Artantik are o vechime de peste 8 ani de experienta in comertul cu antichitati, va propunem o calatorie memorabila prin cea mai vasta platforma romaneasca de shopping online, specializata exclusiv in tranzactionarea bijuteriilor.

O mica parte din colectia noastra

In lume exista multe bijuterii, dar bijuteriile noastre sunt bijuterii de colectie ofera o eleganta unica, va prezentam unele dintre ele: Impresionat pandant pectoral realizat in argint filigranat. Are atasat un element de inspiratie florala, format din trei randuri de petale suprapuse, ferm rigidizate intr-un element central elaborat sub forma unui dom cu apex protuberant. Aceasta bijuterie se remarca atat prin dimensiuni cat si prin complexitatea si acuratetea executiei tehnice, specifica artizanilor yemeniti.

O alta bijuterie de marca a firmei noastre este amuleta pectorala hindusa aceasta este realizata din in bronz turnat, presat, cizelat si patinat si decorata cu altorelief amplu exprimata prin repousse, aceasta amuleta pectorala era purtata in mod traditional de ascetii hindusi. Aspectul este redat in maniera clasica, fiind insotit de repere simbolice ale suprematiei sale: Trisula (tridentul) – distrugerea ego-ului si a celor 3 tipuri de dorinte/porniri: ale corpului, ale mintii si ale intelectului;

Bijuterii ce confera eleganta

Site-ul nostra va ofera bijuterii de ce mai in alta calitate si buijuterii ce ofera o nota mai mare de eleganta o bijuterei ca face parte si din galeria de arta este: Pandant nobiliar din aur cu 57 diamante naturale.

Aceasta exceptionala piesa de colectie provine din colectia privata a unei importante familii nobiliare romanesti, fiind achizitionata in ultimele decade ale secolului XIX.

Realizat in aur galben, cu tente de nuante roze, piesa este abundent decorata cu 57 de diamante naturale, taietura ”rose cut”, ferm atasate si elevate in prinderi tip ”prong”.

Pandantul este de cea ai mai inalta calitate avand doua elemente, crucea din partea inferioara fiind atasata de coronamentul superior prin prindere intr-un anou mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here