Cele mai bune sisteme de alarma wireless doar la 1CCTV

0
226

 

Industria binecunoscutelor sisteme de alarma se afla pe punctul de a deveni o piata de miliarde de euro. Mai mult decat atat, un subiect tot mai dezbatut in prezent in intreaga industrie de securitate este reprezentat de sistemele de alarma wireless. Tehnologia wireless a eliminat dificultatile asociate sistemelor de alarma traditionale, prin furnizarea unor solutii de instalare simpla si functionalitati superioare.

Dezvoltarea continua si promovarea curentului wireless a sporit de la an la an cerintele in randul consumatorilor pentru sisteme de alarma wireless. Chiar si cei mai conservatori utilizatori sunt convinsi treptat de eficienta oferita de noile alarme wireless pentru locuinta.

Dezvoltarea continua in tehnologia informatiei si a sistemelor wireless precum telefoane, tablete sau laptopuri a condus la o crestere accentuata in randul sistemelor de alarma wireless pentru locuinta, in special pentru cele de tipul DIY. Un sistem de monitorizare a locuintei contine atat un sistem de alarma, cat si un sistem de supraveghere video. Instalarea unor camere supraveghere la locul potrivit faciliteaza accesul la imaginile captate de acestea, controland totodata si sistemul de alarma de la distanta.

Beneficiile oferite de un sistem de securitate DIY ofera utilizatorului control total asupra intregii locuinte atunci cand lipseste. Cu toate acestea, exista sisteme de alarma ce permit conectarea la o firma de paza, astfel incat in cazul unei efractii, in urma declansarii alarmei, la fata locului sa se deplaseze in cel mai scurt timp un echipaj de interventie rapida.

Totodata se poate observa un trend ascendent in randul senzorilor si sistemelor de alarma inteligente. Senzorii de detectie la miscare sunt capabili sa simta orice schimbare atat de miscare, cat si de lumina, temperatura sau alte caracteristici ce altereaza conditiile de locuit dintr-o camera. In acelasi timp, senzorii de gaz, fum sau inundatie vor deveni mult mai eficienti.

Sistemele de alarma si-au facut aparitia pe piata in urma cu peste doua decenii, insa optiunea pentru un sistem de alarma wireless este relativ recenta. Tot mai multi consumatori cauta sa investeasca in cele mai noi solutii, care sa ofere un plus de beneficii. De aceea, procesul de automatizare a casei este doar la un pas distanta. Deja exista solutii de implementare a unor automatizari in cadrul sistemelor de securitate. Aveti ocazia de a va arma locuinta din telefon, indiferent ca va aflati la sute de km distanta, activati sistemul de alarma in acelasi mod, verificati prin intermediul camerelor de supraveghere ce se intampla in jurul casei si nu in ultimul rand controlati aparatele electrocasnice fara sa fiti prezent in locatie.

In urma cu mai multi ani, majoritatea sistemelor de securitate a casei nu includeau si functie video. Insa trecerea la tehnologia wireless a favorizat aparitia sistemelor de alarma ce suporta adaugarea mai multor camere de supraveghere in cadrul aceluiasi sistem. Este varianta optima de a detine o solutie unica, dar cu acoperire si protectie totala. Puteti verifica cine se afla la intrare, monitorizati orice miscare a copiilor si aveti control asupra casei.

In magazinul online www.1CCTV.ro sunt disponibile multiple game de produse care sa satisfaca orice tip de solicitare in materie de protejare a locuintei. Sisteme de alarma wireless sau cablate, sisteme de supraveghere video, toate acestea se regasesc doar la 1CCTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here