Cand este bine sa cumperi un televizor LED

0
106

S-a micșorat ziua, petreci mai mult timp în casă și, în plus, au reînceput serialele și meciurile, Daredevil, House of Cards și Champions League fiind câteva dintre atracții. Așa că te-ai gândit să cumperi un televizor care să facă vizionarea acestora mult mai plăcută. Problema e că viața unui televizor la raft este limitată așa că, inevitabil, te întrebi care este cea mai bună perioadă de cumpărat televizoare LED ieftine. Avem noi răspunsul.

Până să vorbim despre perioadă, îți propun să bifăm împreună câteva funcții pe care trebuie să le ai neapărat în următorul tău televizor LED. Un model cu tehnologie smart trebuie să vină cu garanția producătorului că va avea parte de actualizări software. În acest sens, orientează-te după televizoare LED sau LCD care să ruleze sistemele Android TV, WebOS (LG) sau Tizen (Samsung).

Dacă nu pasionează modelele cu funcții smart, atunci este bine să te asiguri că ai suficiente port-uri USB și HDMI pe un televizor non-smart. Astfel, vei avea posibilitatea de a adăuga un media player sau un Google Chromecast.

În general, brand-urile anunță noile game în lunile ianuarie și februarie, modelele urmând să apară aproape imediat în magazine. În cadrul Consumer’s Electronics Show din Las Vegas, în fiecare an asistăm la prezentarea de noi tehnologii ce iau cu asalt diagonale tot mai mari. Deși gamele de televizoare LCD ieftine nu ocupă un loc important în cadrul prezentărilor, acestea sunt lansate în același timp cu modelele mai scumpe.

Această perioadă coincide cu cea a reducerilor din magazinele de electronice și electrocasnice. Pentru a termina stocurile cu produsele care nu au fost comercializate în perioada sărbătorilor, comercianții vor veni cu un nou val de reduceri pentru majoritatea produselor, inclusiv televizoare LED ieftine.

Însă perioada către care trebuie să îți îndrepți atenția este, cu siguranță, Black Friday. Este „sărbătoarea” comercială cu cel mai mare potențial în vânzări, așa că magazinele negociază intens cu importatorii, pentru a obține prețuri cât mai avantajoase.

Având în vedere că generațiile de televizoare se schimbă în fiecare an, există multe modele care au fost lansate în primul trimestru al anului și care ajung la raft cu prețuri foarte mici, în noiembrie. Prin urmare, dacă ai văzut vreo tehnologie interesantă la Consumer’s Electronics Show din acest an, este posibil să o aduci în sufrageria ta pentru un preț mult mai mic. Trebuie doar să aștepți câteva luni

În ceea ce privește gama de televizoare LED ieftine, Black Friday este ocazia perfectă de a avea acces la funcții smart pentru o sumă cu mult mai mică decât ce vedem în restul anului. Nu în ultimul rând, cea mai bună perioadă de a cumpăra televizoare LED ieftine este și cea în care dispui de bugetul necesar. Opțional, poți recurge la variante de finanțare în rate egale, pentru o perioadă de timp convenabilă ție.

Asadar tu trebuie sa raspunzi cu sinceritate la aceste intrebari: ce așteptări ai de la un televizor LED și dacă urmărești să achiziționezi unul în perioada imediat următoare? Ce specificații sunt cele mai importante pentru tine și în ce măsură ai cumpăra de Black Friday un televizor anunțat în luna ianuarie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here