DNA Central si divorțul Primarului Targovistei- Stan Daniel Cristian Jr/Tertip ieftin pentru a-și pune la adăpost averea și afacerile

0
93

Structura DNA ST Ploiesti, probabil in cardasie cu Structura Centrala, a incercat cu disperare sa musamalize un caz grav de coruptie si crima organizata unde avem si fonduri europene dar si iz de „servicii secrete”. Cu toate ca OLAF cunoaste situatia reala, DNA incearca sa acopere acest caz sinistru in care este implicata multa lume „buna”.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/07/26/primarul-de-facto-al-municipiului-targoviste-la-audierile-de-la-dna-central-cu-masina-primarieiun-nou-abuz/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/07/25/dna-st-ploiesti-vs-modernizarea-si-reabilitarea-drumului-de-centura-targovisteplati-baza-unui-document-fictiv/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/07/24/legea-fost-terfelita-si-batjocorita-ultimul-hal-de-catre-niste-baieti-si-fete-de-la-targoviste-sub-umbrela-dna-st-ploiesti-si-ale-unora-din-serviciile-secrete/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/07/23/dna-st-ploiesti-vs-modernizarea-si-reabilitarea-drumului-de-centura-al-municipiului-targovisteefectuarea-de-plati-baza-unui-document-care-nu-exista-si-joaca-cu-tva-ul/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/07/22/dna-st-ploiesti-prinsa-intr-un-nou-scandalstenograme-incendiare-din-spatele-mafiei-achizitiei-publice-modernizarea-si-reabilitarea-drumului-de-centura-al-municipiului-targoviste/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/07/16/famiglia-de-la-dna-st-ploiesti-si-incercarile-actuale-de-musamalizare-ale-dosarului-nr-214p2018/

Este vorba de dosarul penal nr 214/P/2018 inregistrat la unitatea de elita de la DNA ST Ploiesti. Revenim cu noi dezvaluiri din aceasta caracatita!

Precizam ca, in timpul unui contract aflat in executie Primaria Municipiului Targoviste incredinteaza direct, fara licitatie, societatii sale de profil executia lucrarilor si, mai rau decat atat, mentionanand ca amplasamentul este liber de orice sarcini sau alte obligatii contractuale in conditiile in care, repetam, contractul era in perioada de derulare cu alte cuvinte, credem noi, ca Primaria prin aceasta actiune a reziliat direct contractul fara a respecta procedurile prevazute de lege si contract. Fostul sef al SRI Prahova si ulterior sef al SRI Dambovita, Marin Cnstantin are o „reactie”? Vom reveni cu dezvaluiri senzationale privind implicarea unor „epave” din SRI in incercarea de musamalizare ale acestui dosar penal care s-a aflat pe rolul DNA ST Ploiesti, in speta la Onea Lucian, prietenul si „sursa” lui Marin Constantin de la SRI!

Va reamintim ca Marin Constntin, fost sef la SRI Prahova si ulterior la SRI Dambovita,  a pus pe “butuci” si acest judet dupa metoda “patentata” la SRI Prahova…

Totodata, reamintim ca, Sectia pentru procurori a CSM a decis, marti, suspendarea din functie a fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, trimis in judecata de Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie (SIIJ) pentru represiune nedreapta si cercetare abuziva.

De asemenea, e de precizat faptul ca, in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova cei implicati in aceasta afacere ilegala au inceput sa fie citati la DNA Central, dosarul fiind “pe repede înainte”, in ciuda unor incercari disperate de musamalizare, aspect cu care vom reveni intr-un articol separate, precizam in articolul de ieri.

Faptiuitori in acest caz sunt:

  1. Primarul Targovistei – Stan Daniel Cristian Jr;
  2. Viceprimarul Radulescu Catalin;
  3. Managerul de proiect – Dir Daniela Popa care detine si functia de dir economic in cadrul primariei, personaj sustinut de un fost ofiter SRI dar si de alte „structuri” conform investigatiilor noastre;
  4. Asistent manager proiect – Stanescu Ciprian Jr;
  5. Directorul Executiv Directia Managementului Proiectului- ing Ciobanu Aurel;
  6. Directorul General al SC ALPHACONSULT& ENGINEERING SRL;
  7. Ing Dragomir Ionut de la ALPHACONSULT& ENGINEERING SRL si, atentie, clientul nostru despre care am mai scris o groaza,
  8. BERNA THEODOR, fostul consilier al lui Băsescu, trimis în judecată și mai apoi denunțător mincinos, de “casa”, al Direcției Naționale Anticorupție cu identitate protejata.

 

Asa cum era de asteptat, dezvaluirile din ultimul timp ale ziarului nostru, nu au ramas fara efect. Ieri dimineata au inceput audierile in dosarul 214/2018.

Am ramas pur si simplu anesteziati cand am vazut  ca din masina Primariei Municipiului Targoviste, a coborat ieri pentru audiere Jr.Ciprian Stanescu, precizam in articolul anterior, articol ce a determinat o reactive ciudata, ziarul fiind atacat cybernetic (pe aceasta tema firma de IT si Incisiv de Prahova au depus o sesizare la DIICOT).

O alta recatie ciudata a fost “Negarea-Negarii” de catre primarul Stan Daniel Cristian Jr.

Acesta a declarat unui jurnalist local ca audierea s-a efectuat intr-un alt dosar cica pe plangerea facuta de ei si de aceea masina se afla la DNA. Aceasta minciuna va fi devoalata cand vom publica raspunsul la solicitarea nostra oficiala trimisa la DNA.

Ca sa ne dam seama cu ce personaj avem de a face, alaturat reamintim o dezvaluire efectuata de colegii de la Romania Curata….

An de an, pe 15 iunie, cei ce ne conduc destinele la nivel local sunt nevoiți să își publice averile. Uneori apar diferențe mari între precedentele și actualele. Uneori apar diferențe mari între ce declară și ce au, de fapt. Aici ar trebui să intervină Agenția Națională pentru Integritate, ba chiar și Direcția Națională Anticorupție în multe cazuri. România Curată vă prezintă grupat, pe regiuni, în opt episoade, banii, casele și firmele celor care, teoretic, muncesc pentru ca cetățenii să o ducă mai bine. Dar, în timp ce în buzunarele cetățenilor de rând nu se vede o schimbare în bine, edilii și funcționarii prosperă.

Iata ce publicau colegii de la România Curată in 13 septembrie 2015…

Primar, viceprimar, consiler local și angajat la patru firme. Soția contracte pe bani publici

Daniel Cristian Stan este viceprimar şi primar interimar al municipiului Târgovişte din partea PSD. Soţia sa, Mariana Suzana Stan, deţine casa de avocatură „Stan şi Asociaţii”, care a primit în 2015 contracte de asistenţă juridică (prin atribuire directă) de la mai multe primării de comună din judeţul Dâmboviţa: Sălcioara, Mătăsaru, Gura Sutii, Moreni, Moroieni, Tătărani, Nucet, Dragomireşti, Cândeşti, Slobozia Moara, Vulcana Pandele, sumele fiind cuprinse între 1.400 şi 2.500 lei pe lună de la fiecare primărie timp de un an.

Casa de avocatură a mai primit contracte fără licitaţie în 2015 şi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa (2.000 lei/lună), Agenţia pentru Dezvoltare Sud Muntenia Călăraşi (6.000 lei/lună), Asociaţia Biroul pentru Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria Călăraşi (5.000 lei/lună), Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa (1.200 lei/lună), Şcoala cu clasele I-VIII Odobeşti (1.000 lei), Universitatea Valahia din Târgovişte (2.000 lei/lună), Primăria oraşului Măcin-Tulcea (3.000 lei), Şcoala Gimnazială Dora Dalles Bucşani-Dâmboviţa (1.500 lei).

De altfel, în ultimul an, soţia consilierului a avut un câştig de la casa de avocatură de 163.000 lei.

Daniel Cristian Stan a muncit foarte mult, iar niște calcule simple privind numărul de contracte individuale de muncă avute la patru firme, cumulate cu munca de consilier local, de viceprimar și de primar interimar, ne arată că Daniel Cristian Stan nici nu a dormit în anul trecut. Privarea de somn i-a adus, însă, venituri consistente: 22.406 lei de la UPET SA Târgovişte, 4.056 lei de la SC Armături Industriale SRL, 21.000 lei de la Net – Connect Internet SRL, 5.237 lei de la SC Penta Development SRL, 1.715 lei – indemnizaţia de consilier local şi 21.600 lei – indemnizaţia de viceprimar. Vom reveni cu dezvaluiri din dosarul “fantoma” pentru primar, adica din dosarul penal nr 214/P/2018 inregistrat la unitatea de elita de la DNA ST Ploiesti.

El și-a rezolvat, între timp, cea mai grea dintre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, mai ales după ce presa i-a urmărit îndeaproape afacerile derulate prin intermediul soției .

1b

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here