O ziarista locala a incercat telefonic sa convinga alti ziaristi locali sa nu mai scrie despre “colaboratoarea” sa

0
125

La data de 27.08.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul “Felicitari Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova/ Alice Gabriela Calugareanu prinsa in flagrant” prin care dezvaluiam cum sotia unui lider de sindicat a fost prinsa in flagrant si ca aceasta ar fi obținut aproape 30.000 de lei pretinzând că poate facilita accesarea de fonduri nerambursabile.

Fiind in control judiciar, Alice Gabriela Calugareanu a trimis in mod sarcastic mesaje de “multumire” unor ziaristi locali care au dezvaluit si ei aceaste aspecte.
Mai mult, o alta ziarista locala a incercat telefonic sa convinga pe acesti ziaristi locali sa nu mai scrie despre “colaboratoarea” sa incercand sa acrediteze ideea ca “totul a fost o inscenare regizata de un patron de ziar local”. Pe bune? Chiar daca ziarul in cauza ne este un ziar concurent/rival nu “muscam” asemenea bazaconii.
Dar, nu stim cum sa incadram penal demersurile jurnalistei de a stopa aceste dezvaluiri despre colaboratoarea sa, Alice Gabriela Calugareanu. Poate reusesc altii sa le incadreze…(Cerasela N.).

Articolul O ziarista locala a incercat telefonic sa convinga alti ziaristi locali sa nu mai scrie despre “colaboratoarea” sa apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here