Audi A4, masina ideala pe care o poti obtine prin servicii de inchirieri auto in Otopeni

0
3

Daca aterizezi pe Aeroportul International Henri Coanda si trebuie sa ajungi in Capitala, indiferent de scopul pentru care calatoresti, ai nevoie de o solutie ideala de transport pana in centrul Bucurestiului.

Taxiurile si mijloacele de transport in comun ies din discutie, intrucat au cateva inconveniente clare, printre care preturile foarte mari si inghesuiala. Prin urmare, singura varianta este sa apelezi la o companie care ofera servicii de inchirieri auto in Otopeni.

Daca optezi pentru FocusRent.ro, care ofera servicii de inchirieri auto in Otopeni, Bucuresti si Cluj-Napoca de peste 10 ani, vei beneficia de masini noi, din toate clasele (economy, luxury, SUV si microbuze), dar si de alte avantaje.

Autoturismele au reviziile tehnice la zi, iar pretul lor include toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta). In plus, primesti masinile cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa.

In acest articol, vom vorbi despre Audi A4, o masina din clasa luxury, care reprezinta una dintre cele mai bune alternative din oferta acestei companii de inchirieri auto din Otopeni. Model de exceptie, A4 de la Audi reprezinta definitia rafinamentului, din punctul de vedere al designului, iar performantele sale il fac potrivit pentru o intalnire de business sau un eveniment special.

Aceasta masina, care poate fi a ta prin servicii de inchirieri auto in Otopeni, se remarca prin numeroase dotari impresionante: Keyless Go, clima AC, comenzile de pe volan, pilotul automat (Cruise Control) si geamurile electrice.

De asemenea, interiorul este unul extrem de rafinat, avand scaune cu reglaj automat si acoperite integral cu piele. Audi A4 dispune de senzor de amprenta, navigatie, mod S (Sport) si portbagaj electric. De asemenea, se remarca prin senzorii de parcare si proiectoarele de ceata, iar oglinzile se rabateaza automat in momentul in care se inchide masina.

Pretul acestei masini din oferta companiei de inchirieri auto din Otopeni variaza in functie de perioada pe care semnezi contractul, astfel:

– 50 de euro pe zi (pentru o perioada de inchiriere mai mare de 25 de zile);

– 60 de euro pe zi (pentru o perioada intre 16 si 25 de zile);

– 65 de euro pe zi (pentru o perioada intre 9 si 15 zile);

– 70 de euro pe zi (pentru o perioada intre 5 si 8 zile);

– 75 de euro pe zi (pentru o perioada mai mica de 4 zile).

Prin urmare, daca iti doresti sa conduci un Audi A4 fara sa fii constrans de numarul de kilometri, poti apela cu incredere la compania de inchirieri auto din Otopeni FocusRent.ro. In plus, avand in vedere timpul de livrare foarte scurt, de maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii, poti inchiria masina in drum spre aeroportul de plecare.

Astfel, vei fi sigur ca autoturismul te asteapta in parcarea Aeroportului International Henri Coanda, terminalul sosiri.

Nu in ultimul rand, exista o solutie si pentru cazul in care vii la Bucuresti in interes de business si doresti sa folosesti timpul petrecut pe drum pentru a raspunde la e-mailuri. Mai exact, compania de inchirieri auto din Otopeni iti ofera posibilitatea de a avea sofer personal, in baza unui serviciu premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here