Ați înțeles ce zicea Portocală în înregistrare?

0
76

Ați înțeles ce zicea Portocală în înregistrare? Cred că nu, mulți nefiind juriști. Zicea că ce poate să ”scoată” Ponta despre el? Niște poze cu ”mine și cu George la masă la un bar”? Niște poze cu casa? Să le scoată! Care nu mă afectează pentru că nu sunt fapte penale pentru că George nu e vreun infractor. – citez aproximativ.

Știți ce înseamnă? Că acest ”George” este cel care i-a construit casa din pozele presupus ”scoase” de Ponta, dar că nu-i luare de mită pentru că nu ar exista contraprestația (adică nu putea fi acuzat că primea protecție în schimbul casei). Adică ăla îi construia lui casa din poze ”din dragoste”, nu pentru un serviciu. Și știu ce vorbesc: EXISTĂ probe în acest sens!
Păi știi măi, Portocală, câți magistrați/funcționari, mai ales procurori, au fost acuzați de corupție pentru diverse avantaje primite, chiar fără contraprestație, pentru ”protecție viitoare”?
Nu știi câți? Îți spun eu: MULȚI!, precizeza Ingrid Mocanu.


„Mircea Negulescu: Tu nu intelegi, ideea ma deranjeaza. Deci, nu ma deranjeaza, din partea mea ce poate sa iasa? Poate sa iasa sa spuna ‘domne’ s-a futut cu Negulescu’, m-ai inteles. Ceea ce este urat. Este foarte urat, m-ai inteles? Ma ia capul si pe chestia asta, da? Si nu este in regula. Adica pe mine… ba… Ba, eu nu am sentiment de frica, cred ca ti-ai dat seama, eu nu stiu de frica.
Or, daca nu, pula mea, care pe care… Or ma duc eu si mor, or moare el, il fut in gura, ma manca-ti-as. Da? E dauna totala! Pentru ca dovedeste ca de fapt este jegos, un santajist, un maimutoi, da. Si il paradesc, uita-te la mine.
Ba, cu mine nu se joaca lumea, uita-te la mine, eu tu stii ca eu nu am sentiment de frica. Ca sa ma asa… cu Negulescu merge cu vorba buna, cu lugu-lugu. Pe Negulescu daca l-ai amenintat l-a luat capul instantaneu si nu vrea decat sa vada sange, atat. Nu il mai intereseaza altceva, da?
L-am paradit, iti dai seama. Daca am scos-o pe asta, s-a jucat meciul. Adica el e pa. Asa ca sa nu fii uimit. Deci nu se poate asa ceva. Adica nu am ajuns sa ma faca pe mine un cacat din asta, nu te supara.
Iti dai seama ce paradeala ii dau? Deci dau foc la lumea politica, uita-te la mine, stii ca sunt nebun. Politica se face in viata la bizonul mioritic, ii mai dai un covrig, o tigaie, o d-asta, ma intelegi.
O sa ia foc toata tara. O sa ia foc toata tara, crede-ma! El zice de Ponta, voi nu ziceti nimic. Deci alea nu sunt jocuri politice corecte. Eu spun asa, din punctul meu de vedere, am analizat foarte clar situatia. Pe mine nu ma deranjeaza, eu stiu foarte clar ca asta o sa reitereze chestiile cu Toader, cu cacat, si poate o sa aiba doua poze cu mine cu George la un bar sau cu mine si cu nu stiu cine si o sa dea o poza cu casa, care nu ma afecteaza pentru ca nu sunt fapte penale. Ca George nu e vreun infractor. Dar daca ai dat-o in dastea, e paradeala. E care pe care. Si il paradesc in cadrul unui dosar penal si asta inseamna ca nu o sa stie decat instanta si…ce-o da legea, manca-ti-as gura. Imi bag pula in mortii ma-sii! (Paul D.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here