Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

0
93

Plahotniuc a scăpat!

”Lista lui Plahotniuc : Serviciile, la mâna CIA” titram pe 3 decembrie 2019. Atunci când avertizam că urmează clipe grele pentru mulți șefi ai structurilor informative din sistemul de forță, ca să nu mai vorbim de lideri politici și oameni de afaceri. Cu toții aflându-se pe ”lista lui Plahotniuc”, cea cu care oligarhul care preluase conducerea totală a Republicii Moldova fugise în Statele Unite ale Americii pentru a o avea drept monedă de schimb a solicitării acordării de azil politic.

Oligarhul îl convoca pe Ponta la Viena când avea chef!

Iar panica era cu atât mai mare cu cât ”politicianul miliardar” Vladimir Plahotniuc a fost ”proiectul de suflet al SIE” pentru gestionarea geo-politică a situației din Republica Moldova. Ce-i drept, doar până când acesta a căpătat mai multe cetățenii europene și a început să ”joace dublu”. Bună perioadă de vreme fiind chiar ”cureaua de transmisie” neoficială dintre București și Moscova, mai ales că relațiile diplomatice dintre cele două țări continuă să funcționeze la cotă de avarie.

Iar dezvăluirea noastră a declanșat o adevărată cursă contracronometru pentru ca Plahotniuc să fie adus înapoi în Europa, fie că e vorba de Austria, România, Moldova sau chiar Federația Rusă! Numai să nu apuce agenții CIA să ”stoarcă” informativ ”lămâia” Plahotniuc înainte de a fi arestat și drept urmare pus din nou sub controlul ”creatorilor” săi. Iar după cum susțin sursele noastre,o ”aripă” a unui serviciu secret românesc și omologul

Generalul Silviu Predoiu, intrat în ”fibrilații” după refuzul INTERPOL

SVR au ajuns chiar să recurgă la o alianță contra naturii, făcând presiuni încrucișate asupra actualilor guvernanți ai Republicii Moldova să solicite în mod repetat repatrierea acestuia. Drept urmare, de la președinte la premier și de la ministrul Justiției la procurorul general al Republicii Moldova, aproape că nu a fost lider politic de peste Prut care să nu ceară zi și noapte repatrierea lui Plahotniuc. Mai mult chiar, s-au eliberat inclusiv mai multe mandate internaționale de arestare.

INTERPOL a băgat în doliu sistemul!

Numai că, după luni de zile de eforturi logistice considerabile și demersuri diplomatice deja deșănțate, artizanii strategiei de repatriere a ”dezertorului” Vladimir Plahotniuc și-au luat o adevărată ”rangă în dinți” din partea INTERPOL. Procuratura Generală a Republicii Moldovei recunoscând oficial că INTERPOL a refuzat să îl anunțe în căutare internațională pe fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc! Și a decis radierea datelor acestuia din bazele de date ale organizației internaționale! Mai mult decât atât, procurorul general de la Chișinău a recunoscut și o altă umilință ”înghițită” de la INTERPOL.

Comisia de Control a Fișierelor din Secretariatul General al OIPC INTERPOL luând această decizie încă din 29 iunie. Dar a transmis refuzul de a îl căuta barem pe oligarhul ”fugar” Vladimir Plahotniuc către Procuratura Generală a Republicii Moldova de-abia pe… 23 iulie. Dată la care de altfel bună parte din sistemul românesc de forță a intrat deja ”în doliu”…

”Strănută” Plahotniuc, ”răcește” Predoiu !

Cum Plahotniuc locuiește de luni bune în zile într-un apartament de lux de milioane de euro din Miami, Florida, fără a fi deranjat de cineva, nimeni nu se mai îndoiește deja că refuzul fără precedent al INTERPOL este ”mâna americanilor”. Astfel că panica a pus stăpânire pe serviciile secrete românești, în ultimele zile. Cu toții, de la ofițeri acoperiți la demnitari, politicieni și afaceriști care au trecut pe la Chișinău și nu s-au putut abține să nu cedeze invitației în ”separeul de la DRIVE” așteptând deja de acum filmulețele din clubul de noapte al lui Plahotniuc.

Fetele de la DRIVE…

Cel despre care se spune că dacă va ”strănuta” vreodată la Langley, Virginia, garda veche din SIE va ”răci” instant la București, cu tot cu generalul Silviu Predoiu. Consilierul din umbră al lui Victor Ponta nu doar de acum, dar și de când fostul premier era monitorizat cum fugea la Viena,pentru a răspunde convocărilor lui Plahotniuc de la Hotelul ”Intercontinental” sau ”Cafe Schwartzenberger”, mai cunoscută și drept ”cafeneaua spionilor”. Victor Ponta fiind astfel un nou ”trofeu” de marcă atârnat la ”brăcinarul” oligarhului Plahotniuc, alături de cel al lui Teodor Meleșcanu, pe vremea când acesta conducea SIE!

Serviciu despre care se spune că sub comanda operativă al lui Silviu Predoiu l-ar fi inventat pe Plahotniuc! Dar l-ar fi pierdut apoi în fața Moscovei! Și acum a ”Agenției”… Astfel că de la Norica Nicolai la Emil Hurezeanu, toți cei aflați în ”rețeaua” oligarhului, toți cei de pe ”lista lui Plahotniuc” sunt acum loviți în plin de refuzul INTERPOL. Cel care confirmă astfel pe deplin în a cui custodie se află acesta acum…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here