5 combinatii la moda cu incaltaminte sport

0
160

Incaltamintea sport a cucerit deja inimile tuturor – este comoda, versatila si disponibila in atatea modele, incat n-ai cum sa nu gasesti ceva pe placul tau. De la tenisi si adidasi colorati, pana la modele simple sau supradimensionate, toate te ajuta sa construiesti tinute cool si moderne, pentru fiecare eveniment.

Descoperă care sunt combinațiile stilistice la modă, cu ajutorul încălțămintei sport, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Pantofi sport și rochii feminine

Daca-ti place sa porti pantofi sport in viata de zi cu zi, vei fi fericita sa afli ca acestia se potrivesc de minune si cu rochiile feminine. Pentru a iesi din zona de confort, poarta o rochie feminina, inflorata, alaturi de adidasi Puma. Vei obtine un look impecabil, potrivit pentru sezonul cald.

Pantofi sport și fuste creion

Nu stii ce sa mai porti la birou? Alege o fusta conica, office, alaturi de o pereche de pantofi sport monocolori. Te vei simti mult mai comod decat pe tocuri, mai ales cand trebuie sa alergi de la un etaj la altul.

Pentru iesiri informale, iti propunem si fuste creion colorate, imprimate floral sau abstract, cu dantela. Poti opta pentru aceste modele si cand mergi la intalniri sau la simple plimbari, pentru a-ti evidentia silueta.

Fusta ar trebui croita dintr-un material usor elastic, astfel incat sa arate bine pe corp, indiferent daca alegi piele, dantela sau bumbac cu elastan. Tine cont de faptul ca fusta trebuie sa se opreasca la jumatatea genunchiului. Desi arata bine si cu pantofi cu toc, acest tip de fusta creeaza un stil unic cu ajutorul pantofilor sport. Adauga si un tricou simplu, fara imprimeu si esti gata de plecare!

Pantofi sport și jeanși

O combinatie clasica, ce nu se va demoda prea curand implica purtarea pantofilor sport alaturi de jeansi. Alegerea iti apartine! Poti sa porti jeansi boyfriend sau modele drepte alaturi de pantofi sport albi, colorati, cu imprimeu sau cu talpa ortopedica. Exista atat de multe variante, astfel incat nu ai cum sa dai gres.

In ceea ce priveste topul, gama este la fel de variata. Ai de ales dintre camasi, tricouri, maiouri, topuri elegante sau pulovere, pentru sezonul rece. Oricare ar fi optiunea ta, vei construi tinute casual moderne si interesante din punct de vedere stilistic.

Pantofi sport și pantaloni largi

Pantalonii largi reprezinta varianta optima pentru tinutele racoroase de vara. Acestia sunt foarte comozi si se integreaza perfect in tinutele tale de zi, precum si la evenimentele de seara, daca ii asociezi cu o bluza eleganta.

Daca mergi in vacanta intr-o destinatie calduroasa, pantalonii largi din materiale lejere precum inul sau bumbacul nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul de calatorie. Esti miniona? Poarta pantaloni largi cu talie inalta, astfel incat sa nu te dezavantajeze. Cu o pereche de pantaloni cu dungi verticale si un top in aceeasi culoare, vei crea impresia ca ai picioare lungi. Sa nu uitam nici de incaltamintea sport, care trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu cea a pantalonilor.

Pentru persoanele cu forme androgine se potrivesc cel mai bine pantalonii de tip culottes, care accentueaza talia si creeaza un efect de clepsidra.

Pantofi sport și pantaloni scurți

Nu in ultimul rand, pantofii sport arata excelent alaturi de o pereche comoda de pantaloni scurti. Cumpara cel putin doua perechi de pantaloni scurti de materiale diferite, pe care sa-i asortezi cu tricouri si topuri moderne, cu imprimeu. Vei realiza o tinuta fresh, potrivita pentru orice varsta.

Acestea sunt cele mai cool combinatii in care poti purta pantofii sport, pentru tinute in trend. Care este preferata ta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here