Cum creezi un moment intim de neuitat cu Erotic24

0
119

Deseori cu totii simtim nevoia sa ne mai destingem. Anul acesta am optat pentru a merge la mare doar noi doi, fara copii, si sa ne bucuram mai mult unul de compania celuilalt. O plimbare, o cafea, un selfie, si stim cu totii cum se termina seara.

Mi-am adus aminte totusi ca de foarte mult timp nu am mai avut un moment al nostru, in care sa ne resimtim mai conectati si mai uniti unul cu celalalt, trup si suflet. De aceea am insistat asupra faptului sa-i pregatesc o surpriza de proportii si sa-mi surprind partenerul cu o atmosfera inedita.

Cum m-a ajutat Erotic24 sa creez un moment intim de neuitat

Intregul plan a fost pus la cale cu putin timp inainte de vacanta propriu-zisa. Initial mi-am zis ca poate ma gandesc mult prea departe, dar ulterior mi-am zis ca doar o viata avem si ca trebuie sa le incercam pe toate. Bineinteles, in limita bunului simt. “Dar ce ar putea fi rau in a introduce jucarii sexuale in stilul nostru de viata?”, mi-am zis eu.

Asa ca am inceput sa caut astfel de magazine specializate in accesorii erotice si am dat peste sex shop erotic24.

Mi-am dat seama ca niciodata pana in acel moment niciunul dintre noi nu a avut curajul sa experimenteze si sa-si doreasca sa incerce mai mult in plan sexual. Ori cineva trebuia sa preia initiativa, si ma bucur ca am facut asta.

Am rasfoit portofoliul Erotic24 si in cele din urma am ajuns la categoria de vibratoare. Multe vibratoare care mai de care. Am optat pentru o astfel de jucarie erotica, introducand-o in cosul de cumparaturi si am asteptat cu nerabdare sa fac cunostinta cu noua “jucarie”, cu un entuziasm pe care-l au si copiii mici atunci cand au ocazia de a face cunostinta cu ceva nou.

Doua zile mai tarziu a ajuns si coletul, pe care am avut grija sa-l iau de la curier, sa-l despachetez si sa adaug discret noua jucarie in bagajul de calatorie ce era gata de plecare.

Ajunsi la destinatie, lucrurile au decurs asa cum s-ar fi asteptat oricine. Noaptea am facut cunostinta cu nisipurile fierbinti, noaptea ne descopeream mai mult pe noi insine. Bineinteles, fara a omite surpriza erotica pregatita.

E drept, l-am surprins asa cum nu s-ar fi asteptat niciodata. Ba chiar l-am resimtit usor timid si retras la folosirea unor astfel de lucruri. Dar stiti voi cum e – orice e mai greu atunci cand incerci pentru prima data. Ulterior lucrurile vin de la sine.

Cu adevarat am avut parte de un moment intim de neuitat. Iar in ochii lui se vedea multumirea si satisfactia deplina dupa un concediu binemeritat, in care sa ne dam frau liber pasiunii, inhibitiilor si fanteziilor sexuale.

De atunci am prins curaj si am inceput sa ne dorim sa testam tot mai multe astfel de experiente noi, in ciuda faptului ca nu ne permiteam vacante la intervale scurte de timp. Insa mica jucarie silentioasa face totul posibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here