Lenovo lanseaza un monitor portabil numai bun de atasat unui laptop

0
217

Când auzi cuvântul monitor, cel mai probabil te gândești la un ecran masiv de desktop PC. Chiar dacă între timp acestea au devenit tot mai subțiri și mai ușoare, tot sunt destul de mari și voluminoase. În ziua de azi, însă, acest cuvânt o să devină, încet-încet, echivalent cu un alt tip de ecrane. De exemplu, Lenovo tocmai a anunțat lansarea, în septembrie, a unui monitor portabil, numit Thinkvision M14t!

 

Cunoscutul producător de PC-uri și laptopuri a anunțat un monitor portabil gândit pentru a servi drept ecran auxiliar pentru desktop PC sau laptop care oferă, totodată, o suprafață tactilă pentru a interacționa cu interfața sistemului de operare.

 

Laptop Lenovo – oferte speciale!

 

Thinkvision M14t este un monitor portabil subțire și ușor, care cântărește doar 698 de grame. O greutate în care „intră” un ecran Full HD cu o diagonală de 14 inchi și care, în plus, mai este și tactil. Cu margini foarte reduse în trei din cele patru laturi, are în plus un suport pentru stylus și suportă până la 4096 niveluri de presiune.

 

Monitorul ThinkVision M14t se poate folosi atât vertical, cât și orizontal, grație suportului inclus în pachet, în formă de L. O bază care mai permite și folosirea unui singur cablu pentru a conecta alte dispozitive prin intermediul USB tip C (are chiar două), același care folosește și la transmiterea curentului electric din alte dispozitive.

 

Laptop Lenovo de la emag prin programul GENIUS

 

ThinkVision M14t oferă o luminozitate de 300 de niți, suport pentru tehnologia TUV Rheinland Low Blue Light care reduce impactul luminii albastre. În plus, se poate regla unghiul de înclinare și se poate ajusta înălțimea cu obiectivul de a asigura o poziție de vizualizare mai comodă. Grație senzorilor de rotație automată, detectează forma în care este așezat pentru a arăta ecranul în tip landscape sau portrait. Daca va ganditi la un incarcator si nu stiti exact ce sa cumparati, verificati specificatiile laptopului!

 

Monitorul ThinkVision M14t al unui laptop Lenovo va fi disponibil începând din septembrie la un preț care se va situa deasupra sumei de 450 de dolari.

 

Una dintre cele mai bune utilizări ale acestui monitor este atașat la un laptop Lenovo sau orice alt brand, desigur, pentru a putea lucra pe un câmp vizual mai larg. În plus, odată atașat unui laptop, cele două ecrane pot fi folosite fie ca unul singur, fie ca două independente. Astfel, să zicem că pe unul lucrezi, iar pe celălalt poți da drumul unui film sau serial pe Netflix, pentru a mai arunca o privire din când în când. Ecranul monitorului de laptop Lenovo Thinkvision M14t poate fi folosit și ca tabletă pentru desen, cu stylus-ul din dotare.

 

Chinezii de la Lenovo domină topul vânzărilor de calculatoare și laptopuri. HP și Lenovo au fost brandurile cu cea mai mare cerere pe piața laptopurilor în anul precedent. Lenovo este cea care conduce lista companiilor cu cele mai mari vânzări în 2019, cu 24,3% cotă de piață. În continuare, vin HP cu 23,6%, respectiv Dell, cu 17,5% cotă de piață. Apple vine mult în urmă, cu 6,6%, iar apoi Acer, cu 6,4% cotă de piață.

 

Doar in 2019 Lenovo a vândut 17,8 milioane de calculatoare portabile, în timp ce Acer a vândut doar 4,4 milioane de laptopuri.


Un laptop nou sau o baterie pentru un laptop vechi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here