Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

0
94

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc. De asemenea, utilizatorii aplicatiei pot sa primeasca notificari de breaking news si alerte meteo, dar si sa citeasca informatii utile despre subiectele fierbinti ale zilei.

Aplicatia este disponibila gratuit atat pentru iPhone, cat si pentru Android.
Cei care descarca aplicatia gasesc toate stirile importante intr-un singur loc. Atat un flux de stiri actualizat 24/7, minut cu minut, care contine toate evenimentele zilei, cat si reactii la cald, interviuri, analize si opinii in exclusivitate. In plus, aici gasesti cele mai importante articole din presa centrala, internationala si cea locala.
Aplicatia Incisiv permite si abonarea la alerte de breaking news.
Usor de utilizat, intuitiva, cu un design modern, aplicatia INCISIV a fost gandita sa ofere utilizatorilor posibilitatea sa stie tot ce se intampla, atunci cand se intampla, dar sa citeasca doar ce ii intereseaza.
Descarci aplicatia INCISIV si ramai conectat cu actualitatea.
Cum descarci aplicatia INCISIV
Aplicatia INCISIV poate fi descarcata gratuit din iTunes sau Google Play inca din 1 iunie 2020.

Facem din nou acesta precizare pentru ca pe reteaua de socializare Facebook suntem blocati mereu deoarece suntem incomizi si „incisivi”. Nu putem posta pe aceasta retea de socializare mai mult de 11 articole in timp ce pe acest ziar serios de dezvaluri si investigatii se publica intre 30 si 50 articole zilnic, totul pentru cititori.

Singurul ziar local ce dezbate subiecte de interes national cu dezvaluiri/investigatii ce se prezinta in fata cititorilor cu o astfel de aplicatie.

 Ne respectam pentru ca va respectam!

 (Redactia Incisiv de Prahova).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here