”Sunt probleme mari acolo”. Citu anunta dezvaluiri dupa controalele in Primaria Capitalei

0
94

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță dezvăluiri după controalele dispuse de Inspecția Economică la Primăria Capitalei.

Cîțu a scris pe Facebook faptul că luni, în cadrul declarațiilor de presă săptămânale, va prezenta concluziile raportului departamentului Inspecție Economică al Ministerului Finanțelor Publice la Primări Municipiului București.

„Vă spun de pe acum că sunt probleme mari acolo”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

În urmă cu câteva zile, Cîțu spunea că au fost descoperite nereguli în toate aspectele investigate.

„Am promis! La începutul anului, în februarie, Inspecţia Economică din MFP a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti. PMB a fost „ocolită” foarte mulţi ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenţă dar este definitivat acum. Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declaraţiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP. Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de MFP”, a scris ministrul Finanţelor pe pagina sa de Facebook.

În replică, primarul general Gabriela Firea a spus că-i va face plângere penală ministrului de Finanțe și inspectorilor care au făcut controlul la Primăria Capitalei, pentru abuz în serviciu.

„Ministrul Cîțu a anunțat azi că a găsit (inventat) nu știu ce nereguli la Primăria Capitalei. De aproape un an se chinuie, săracul! Nu a găsit nimic! S-au forțat 10 luni să găsească ceva, orice, și nu au reușit, pentru că nu aveau ce să identifice negativ. Și au plecat așa cum au venit. Cei trei inspectori s-au întors într-o zi în Primărie și au spus că, dacă nu scriu ceva, orice, în raport, vor fi dați afară de șefii lor. Mai au puțini ani până la pensie și nu-și permit să rămână pe drumuri”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here