Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

    0
    107

    După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un post de parlamentar: ”Vreau să fiu o voce a argeșenilor în Camera Deputaților! Vreau să fiu o voce a celor care – de cele mai multe ori – sunt abuzați, sunt neluați în seamă, sunt victime ale sistemului, ale birocrației!

    Virgil Baciu a pornit de jos și cu multă ambiție a adus comuna Corbi la un nivel european si modern, inclusiv faptul că locuitorii comunei beneficiază de testare gratuită pentru COVID-19.

    Având o perspectivă sănătoasă, descoperim inclusiv faptul că el are principiul a maxim 2 mandate pentru primărie, considerând corect să își sprijine fiica pentru a deveni succesorul lui la conducerea primăriei. Ceea ce s-a si intamplat, fiica lui, Alina Baciu a câștigat cu multe voturi față de ceilalți candidați. Ea va continua proiectele incepute de tată printre care: toți copiii vor avea tablete pentru școala online, canalizare pentru o parte din comuna – cealaltă parte are deja; 1000 lei pentru fiecare naştere; 100 lei pentru fiecare copil fără absenţe pe lună; Premierea în bani a copiilor cu rezultate foarte bune la şcoală si multe altele.

    Iată ce ne spune candidatul independent, Virgil Baciu, omul care a postat lenesii comunei pe internet si a reușit sa aduca localitatea la alt nivel si stil: „Îmi doresc să sprijin transformarea României într-o țară performantă, modernă, occidentală, condusă transparent de profesioniști integri al căror singur interes să fie reprezentat de bunăstarea celor care le-au oferit încrederea să îi reprezinte.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here