De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

0
110

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri? In asta consta MAREA CORUPTIE si sensul pentru care a fost creat acest organism? De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna, casa de serviciu si masina la scara? Alo, nea Predoi, stiu ca nu mai e prin tara Bica sa te plimbe de manutza si sa ti poarte de grija, dar asa se infaptuiesc marile idealuri anticoruptie sub mandatul dumitale? Luptand cu babutele care vand patrunjel la colt de strada!?”

Reamintim ca, George Scripcaru, liberalul care a pierdut alegerile pentru primăria Brașov, urmărit penal pentru șantaj.

DNA îl acuză că l-a amenințat pe patronul firmei care difuza clipurile contracandidatului de la USR în autobuze

Procurorii DNA au început urmărirea penală a lui George Scripcaru, fostul primar liberal al Brașovului învins la alegerile locale de Allen Coliban (USR), potrivit unui comunicat DNA.

DNA îl acuză pe Scripcaru de șantaj, arătând că acesta l-a amenințat pe patronul firmei de publicitate în autobuzele primăriei și i-a cerut să nu mai difuzeze clipurile electorale ale contracandidatului de la USR. În caz contrar, firma respectivă urma să piardă contractul încheiat cu Primăria Brașov.

În plus, susține DNA, primarul ar fi cerut firmei să-i promoveze gratuit în autobuze realizările din cursul actualului mandat, mascate sub forma unor știri pozitive.

DNA a început urmărirea penală și în cazul lui George Mihai Cornea, directorul general al Regiei Autonome de Transporturi Brașov (RATBV) SA, care deține autobuzele, pentru complicitate la șantaj.

Ambii inculpați au fost puși sub control judiciar. (Cerasela N.).

 

Articolul De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here