Evadare ca-n filme la Penitenciarul Giurgiu.

0
113

La data de 30.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Protejatul Ministrului Justitiei de la conducerea Penitenciarului Giurgiu se da în „stambă” si face spagat cu siguranta nationala/”Pilele” PNL incompetente: Retinere abuziva in Penitenciarul Giurgiu”.

Protejatul Ministrului Justitiei de la conducerea Penitenciarului Giurgiu se da în „stambă” si face spagat cu siguranta nationala/”Pilele” PNL incompetente: Retinere abuziva in Penitenciarul Giurgiu

 

Iata ca protejatul candidatului PNL Prahova la Camera Deputatilor – „recidivează”.

Evadare ca-n filme la Penitenciarul Giurgiu. Protejatul lui Predoiu, directorul FULGA Marius este cel ce conduce penitenciarul Giurgiu.

De 20 de ani penitenciarul nu a avut evadare, astăzi s-a întâmplat inevitabilul.

Evadarea a fost neobservată, detinutul catarandu-se, din informațiile noastre, pe un mijloc de transport, noroc cu un alt deținut care a „sifonat”.

În cele din urmă politia rutieră a reușit tot astăzi      să-l rețină pe fugar.

De remarcat faptul că acest „director” în timp ce se face remarcat prin retineri abuzive și evadari, pe surse aflam ca salariul sau de luna trecută ajunge la pragul de. ”20.000 de Ron”, prin diverse artificii (ore suplimentare, sporuri pentru misiuni de excepție și lucrări speciale etc…).

Poate ne explică Administrația Națională a Penitenciarelor cum se poate ca un asemenea OM sa fie recompensat cu așa salariu…(Cristina T.).

 

Articolul Evadare ca-n filme la Penitenciarul Giurgiu. apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here