Alege anvelopele potrivite cu ajutorul site-ului Velopa!

0
82

Esti sofer si ai condus cel putin o perioada din vara cu anvelopele de iarna? Ei bine, daca raspunsul este da, ar trebui sa ai mai mare grija data viitoare si sa incerci sa te gandesti la toate riscurile la care te-ai supus atunci cand ai facut acest lucru.

Stiai care sunt riscurile utilizarii anvelopelor pe timp de vara?

Ei bine, afla ca distanta de franare este mai mare cu aproximativ 20% iar performanta anvelopelor este mai mica.

De asemenea, manevrabilitatea nu mai este la fel de precisa iar avand in vedere faptul ca anvelopele de iarna nu sunt proiectate pentru a transfera apa in cazul ploilor de vara, riscul de acvaplanare e mult mai ridicat.

Anvelopele de iarna sunt confectionate dintr-un material mult mai moale decat anvelopele de vara, ceea ce inseamna ca se vor uza mult mai usor si mai repede pe timp de vara.

In unele tari nu poti conduce masina cu anvelopele de iarna pe timpul anotimpului calduros deoarece este interzis prin lege! Tocmai de aceea, daca te afli in cautarea unor anvelope de vara de inalta calitate, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un site de inalta calitate care iti pune la dispozitie o gama variata. Alege ceea ce ai nevoie pentru autoturismul tau chiar din confortul casei tale, fara sa te deplasezi nicaeri, cu un simplu click! Astfel, vei economisi mult mai mult timp si mai multi bani, mai ales datorita faptului ca livrarea este gratuita! In plus, te vei bucura de consultanta gratis, ceea ce este grozav!

Incearca sa conduci cu anvelopele de iarna pe timp de vara doar daca este absolut necesar iar atunci cand o faci incearca sa ajustezi viteza, deoarece distanta de franare este totusi mult mai mare.

In plus, acum totul este foarte usor deoarece daca iti doresti sa comanzi anvelope online, nimic nu este complicat! Tot ceea ce ai de facut este sa verifici intreaga gama variata de produse Velopa si sa alegi produsul pe care ti-l doresti pentru autoturismul tau! Mizeaa mereu pe calitatea produselor si nu vei regreta. Nu uita ca siguranta este cea mai importanta, mai ales atunci cand te afli la volan. Tu esti responsabil de ceea ce se intampla cu tine si cu cei dragi care te insotesc!

Achizitioneaza anvelope calitative si studiaza piata cu mare atentie. Ai grija la viraje, incetineste si ia in calcul faptul ca nu te afli doar tu pe strada atunci cand conduci! Schimba anvelopele ori de cate ori este necesar si nu mai astepta nicio secunda, mai ales daca este o treaba urgenta!

Fiecare minut conteaza iar timpul trece mai repede decat te astepti! In mediul online vei gasi tot ceea ce iti doresti, doar fa-ti putin timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here