FILIP CRISTIAN milionar la DOAR 19 ani

0
5622

Un tânăr de doar 19 ani, a uimit America cu strategiile lui de marketing şi marii oameni de afaceri de la noi din ţară cu talentul său în zona investiţiilor la bursă.

Acesta are mai multe afaceri pe care le administrează de unul singur, în zona hotelieră, în zona de marketing şi multe altele.

Şochează România prin proiectele care urmează să le desfăşoare anul acesta şi este intitulat drept “geniul afacerilor online”.

La vârsta la care majoritatea tinerilor de 19 ani se plimba pe afară, acesta deschide constant noi afaceri în mediul online, având mai multe magazine online care generează milioane de euro în vânzări.

A început cu marketing-ul la vârsta de 15 ani şi de acolo a pornit pasiunea sa pentru afaceri, fiind acum de neoprit şi generând milioane de euro pentru clienţii săi, atât la bursă, cât şi în zona de marketing şi social media management.

Este unul din tinerii româniei cu care ne putem mândri oriunde mergem în lumea asta, deoarece în mai puţin de 5 ani o să îi auzim probabil numele la cele mai marii reţele de televiziune mondiale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here