Elemente personalizate din piele pentru barista, bucătari, barbers

0
65

Când îți pui un șorț fabricat din piele, modul de lucru al bucătarului sau barmanului devine activ. Te simți motivat și pasionat de meserie. Fierarii și tăbăcarii din timpurile medievale – bărbați antici – lucrau în șorțuri de piele. Acum alegerea este multiplă, deoarece astăzi există șorțuri din materiale naturale, precum bumbacul, înlocuitori sintetici, dar și dintr-o mare altă varietate de materiale. Toate aceste șorțuri din materiale textile diverse vor putea fi aruncate după câteva săptămâni de utilizare intensivă. Cu un șorț personalizat din piele de înaltă calitate poți face orice:

  • Pregătești fripturile pentru o petrecere la grătar;
  • Repari bicicletele în garaj;
  • Sudezi;
  • Faci tâmplărie;
  • Poți tunde în atelierul de frizerie;
  • Poți servi în sala de mese a restaurantului;
  • Poți prepara mâncare în bucătăria restaurantului;
  • Poți tranșa carnea la măcelărie etc.

Cu un șorț din piele customizat poți practica orice meserie.

Șorțuri din piele – Avantaje

Un șorț din piele este o idee de cadou minunată pentru femeia sau bărbatul din viața ta, dacă acesta este pasionat de bucătărie sau dacă chiar este bucătar, barman sau ospătar. Șorțurile din piele sunt rar folosite în bucătăria tradițională, însă proprietățile importante ale acestora sunt temperatura optimă și protecția împotriva arsurilor și a stropilor de ulei atunci când lucrezi cu elemente fierbinți.  Șorțurile personalizate sunt elegante și sunt fabricate din piele de înaltă calitate. Buzunarele conferă piesei un aer vintage și, de asemenea, sunt foarte practice pentru depozitarea ustensilelor.

Modelele de șorțuri barista, bucătari barbers croite din piele naturală sunt convenabile, confortabile și de lungă durată. Pielea groasă protejează împotriva murdăriei, zgârieturilor, stropilor de ulei fierbinți, scânteilor. De asemenea sunt plastice deoarece nu împiedică mișcarea atunci când lucrezi în bucătărie sau cu clienții.

Buzunarele sunt ideale pentru depozitarea elementelor esențiale. Poți pune în aceste buzunare chiar și cuțite de bucătărie, deoarece pielea puternică nu se va tăia. Mărimea universală se potrivește tuturor, mai ales că șorțurile din piele sunt unisex. Șorțul din piele cu curele are o cataramă pe cureaua superioară care reglează înălțimea potrivită. Poți cumpăra un șorț din piele pentru bărbați, cu dimensiuni standard, acesta fiind un cadou personalizat pentru un bucătar, un barbers, barista, precum și doar pentru un iubitor de grătare. De asemenea, pe piele se poate grava  un logo pentru personalul restaurantului tău.

Acest element elegant și funcțional este fabricat folosind o combinație de pânză durabilă non-cerată și piele naturală. Șireturile încrucișate din spate sunt reglabile astfel încât să se potrivească majorității mărimii taliei. Șorțul poate avea un buzunar la piept, un buzunar cangur, două buzunare verticale și două bucle pentru scule pe fiecare parte.

Șorț din piele – Design

Modele de șorțuri customizate sunt proiectate și realizate cu atenție la fiecare detaliu. Simțul confortabil, dar durabil al șorțului, face să te miști ușor și să te deplasezi, protejând împotriva zgârieturilor în timpul lucrului.

De asemenea, șorțul din piele personalizat are o utilizare universală, deoarece  poate fi folosit în mai multe scopuri, cum ar fi gătitul, servirea, vopsirea, curățarea, prepararea la grătar și multe altele.  Este o soluție elegantă pentru uz casnic și profesional. Datorită curelelor transversale reglabile, șorțul se adaptează perfect pentru majoritatea dimensiunilor taliei. Are buzunare și bucle la îndemână, astfel încât să poți ține întotdeauna la îndemână toate echipamentele necesare. Șorțul cu un design clasic asigură o bună protecție în timpul lucrului și este confortabil de purtat datorită materialului de înaltă calitate.

Sorț din piele pentru fierarul din trecut

Un fierar era mai presus de toate un meșter în fier forjat pe nicovală. Protejându-se cu un șorț din piele groasă, folosea un burduf (mai întâi din piele, apoi din lemn și, în cele din urmă, din metal) pentru a împinge aerul care alimenta focul de cărbune al forjei, un fel de masă din fontă unde fierul se înroșea și putea fi un real pericol pentru lucrător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here