De ce să Alegi un Laptop Lenovo Thinkpad?

0
19
lenovo-thinkpad-grafica-design

Laptopurile de la Lenovo sunt cunoscute ca fiind foarte durabile și fiabile, aproape perfecte pentru orice tip de muncă efectuat. Sunt construite în mod ferm și dispun de o sumedenie de unelte, care îmbunătățesc experiența celor care le folosesc. Gama Thinkpad e deja de câțiva ani pe piață, cu o popularitate extrem de ridicată, iar cei de la Lenovo profită de asta și eliberează an de an modele noi care să le surclaseze pe cele vechi.

Sunt extrem de durabile și au o durată de viață lungă

Din nișa business și buget mediu, laptopurile Lenovo Thinkpad sunt printre cele mai sigure și solide. Desigur, nu e recomandat să îl scapi intenționat de la 1 sau mai mulți metri distanță, dar dacă se va întâmpla vreodată, poți fi sigur că el va supraviețui și nu va fi afectat în nici un fel. Lenovo a anunțat în mod public că au fost efectuate peste 200 de teste durabilitate, în diferite condiții, ei având și o mulțime de premii în această nișă, la fel cum Volvo este perceput în industria auto.

Chiar și în cazul celor care au peste 10 ani, există o mulțime de laptopuri Thinkpad care supraviețuiesc și în ziua de astăzi. Lenovo a folosit – și încă o face – cele mai bune componente posibile, din punct de vedere cost – calitate, de aceea majoritatea companiilor oferă angajaților săi laptopuri din gama aceasta.

Foarte ușor de reparat

Laptopurile din gama asta sunt extrem de răspândite și este ușor pentru cei din service-uri să le repare, deoarece au acces la toate componentele necesare. Deși ele nu se strică des, apar multe laptopuri refurbished sau SH pe piață, deoarece companiile renunță la ele în momentul când își îmbunătățesc și schimbă flota de produse electronice. De aceea avem, în mod constant, un număr mare de laptopuri Thinkpad pe piață, deoarece multe firme achiziționează doar de la Lenovo.

Tastatura este de o calitate superioară

Un laptop Lenovo Thinkpad este folosit, de cele mai multe ori, pe partea de business. Iar calitatea tastaturii este extrem de importantă atunci când se petrec foarte multe ore folosind-o. Aceasta este silențioasă și extrem de plăcută la atingere, cu un echilibru perfect între rigiditate și sensibilitate.

Poate fi și de gaming

Deși nu asta este intenția lui, se poate opta către un model care are o placă video dedicată. Deși ea va fi una de tip low-budget, vei putea juca cu siguranță la detalii medii mai toate jocurile de top din 2020 și 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here