Huawei anunță lansarea primului său monitor FullView de pe piață

0
371

HUAWEI Display 23.8” asigură o productivitate sporită în activitățile profesionale și o experiență de divertisment la standarde ridicate

 

București, 25 martie 2021 – Huawei dezvăluie primul său monitor din portofoliu, HUAWEI Display 23.8”, care se remarcă prin calitate premium, afișaj clar, imagini și detalii vii, pentru o experiență de utilizare excepțională, atât în ceea ce privește activitățile profesionale, cât și în ceea ce privește experiențele de divertisment. HUAWEI Display 23.8” va fi disponibil în magazinele Huawei și în rețelele partenere, începând cu data de 2 aprilie, la prețul recomandat de 899 lei. Consumatorii care își vor achiziționa dispozitivul în luna aprilie vor beneficia de o reducere în valoare de 200 lei, aplicată prețului de vânzare recomandat.

HUAWEI Display (3)

Digitalizarea avansată a transformat interacțiunea cu diferite tipuri de ecrane într-o componentă indispensabilă a vieții de zi cu zi, mai ales în contextul în care aproximativ 65% din populație învață cu ajutorul memoriei vizuale, conform datelor evidențiate de cele mai recente studii. Astfel, Huawei a anticipat tendințele pieței, fiind un pionier în dezvoltarea de monitoare fără rame pentru PC, care incorporează ADN-ul FullView. Huawei face astfel un pas important cu lansarea monitorului de înaltă clasă- HUAWEI Display 23.8”. Funcțiile revoluționare cu care este echipat noul dispozitiv lansat de Huawei evidențiază preocuparea companiei pentru cercetare și inovație.

HUAWEI Display (2)

Primul monitor Huawei de pe piață se remarcă printr-un design unibody, elegant și minimalist, prevăzut cu trei rame subțiri de până la 5,72 mm, pentru un raport ecran-corp de 90%, care oferă o zonă de afișaj extinsă pentru productivitate sporită. Panoul IPS de 23,8 inci prezintă o rezoluție Full HD (1920×1080), 72% din gama de culori NTSC, un raport de contrast de 1000:1 și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade. Monitorul oferă astfel o calitate premium a imaginii și afișează orice conținut – de la imagini de înaltă rezoluție până la videoclipuri Blue-ray cu detalii vii, pentru o experiență vizuală captivantă. De asemenea, grație designului subțire, monitorul ocupă puțin spațiu în locul în care este amplasat.

În plus, noul HUAWEI Display 23.8” dispune de o funcție de protecție oculară dovedită științific prin certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și certificarea Flicker Free.

HUAWEI Display (1)

Monitorul HUAWEI 23.8” poate fi conectat cu ușurință la alte dispozitive mobile și computere, oferind astfel posibilitatea de a fi folosit și ca o extensie a acestora, ceea ce le permite utilizatorilor să beneficieze de un afișaj mult mai generos, esențial în diverse activități profesionale sau de divertisment.

Instalarea monitorului HUAWEI Display 23.8” este foarte simplă. Beneficiind de un suport cu bază compactă, acesta poate fi înclinat cu ușurință pentru o experiență de vizualizare confortabilă sau pote fi suspendat pe perete, datorită designului care respectă standardele de montare VESA.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here